Εύχομαι να περπατήσω σε πασαρέλα – Ζήνα, 10, ηωσινοφιλικό σύνδρομο

Δεν θα έλεγε κανείς ότι η υπομονή είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά των παιδιών. Όχι πάντα όμως. Υπάρχουν περιπτώσεις, που η υπομονή είναι ένα υπέροχο χάρισμα μερικών ξεχωριστών, μικροσκοπικών πλασμάτων που έχουν ένα μεγάλο στόχο… ή πιο σωστά μία μεγάλη επιθυμία. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι η Ζήνα μας. Είχε μία και μοναδική επιθυμία. Ήθελε τόσο πολύ να περπατήσει σε πασαρέλα μαζί με την αδελφή της, ανάμεσα σε έμπειρα μοντέλα επιδείξεων. Είχαν υπάρξει δύσκολες μέρες γι’ αυτό το μικρό αστεράκι και για την οικογένειά της. Οι μέρες αυτές ήταν πολλές, ατελείωτες θα έλεγε κανείς. Έπρεπε να περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τη μεταμόσχευση ώστε να επανέλθει πλήρως η υγεία της μικρής και να μπορέσει να ζήσει την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής της με όλη τη δύναμη και τον ενθουσιασμό της.

Βέβαια η Ζήνα, είχε ξεκινήσει να ζει το όνειρό της πολύ πριν τη μεγάλη μέρα, καθώς οι νεράιδες, της έκαναν πολλές εκπλήξεις και την προετοίμαζαν γι αυτό που θα ακολουθούσε. Την ημέρα της εκπλήρωσης, η Ζήνα ήταν πλέον έτοιμη και αρκούντος ώριμη να ζήσει τη δική της ξεχωριστή εμπειρία ευχής. Δε θα ξεχάσω τον τρόπο που αγκάλιαζε τις νεράιδες! Μοίραζε απλόχερα την αγάπη της στους ανθρώπους που έκαναν το όνειρό της πραγματικότητα. Η Ζήνα έμεινε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με την οικογένειά της. Τα παιδιά το εξερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή, γεμάτα έκπληξη, καθώς δεν είχαν μείνει ξανά σε ανάλογο χώρο: σε δύο ολόδικά τους δωμάτια που επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Μετακινήθηκαν με λιμουζίνα, εμπειρία μοναδική και ασύγκριτη για όλους. Μπήκαν σε τελεφερίκ απολαμβάνοντας την καθηλωτική θέα. Γευμάτισαν σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο  Λυκαβηττό, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, μέσα και έξω, απαθανατίζοντας κάθε στιγμή τους στη φωτογραφική μηχανή τους. Καθόλη τη διάρκεια της μέρας, άλλαζε διαρκώς εμφανίσεις όπως αρμόζει σε μια ντίβα. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, έζησε την εμπειρία των backstage, έκανε πρόβα των ρούχων της, δέχθηκε την περιποίηση επαγγελματιών που φρόντισαν για την επιμέλεια των μαλλιών και του «διακριτικού» μακιγιάζ που απλά αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της, περπάτησε σε πασαρέλα ανάμεσα στα flash των φωτογράφων, χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους θαυμαστές της, έλαβε δώρα αγάπης και κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων μας. Μάς δίδαξε πως τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο και πως αν είμαστε διατεθειμένοι να υπομείνουμε και να επιμείνουμε, τελικά θα κερδίσουμε! Ζήνα θα έχεις πάντα την αγάπη και το θαυμασμό μας! Είσαι το αστέρι μας!

Ευχαριστούμε την Παναγιώτα Νένε για την οργάνωση της επίδειξης και τις υπέροχες δημιουργίες της για τη Ζήνα και την αδελφή της.

 

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Δ. Μπουρνάζου, Ε. Τσομάκου, Δ. Καραχάλιου, Τ. Λιβέρη και Δ. Μπογδάνο, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Σχολή Κομμωτικής Diamantopoulos, Accessorize Monsoon, Christi Pavlogiannopoulou (Styling), Orizontes Lycabettus, Sattas Group, Ilioni’s Events, Future Models Management, Gianna Kazakou, Maison Marasil, Decorex,  Alter Event, Diseno, Nikolis Group, Gourmet Burger Kitchen, Τζένη Οικονόμου – Ρίζου, Grande Bretagne & King George 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).