Η ευχή αυτού του μικρού μας ήρωα ήταν να συναντήσει τα αγαπημένα του Χελωνονιντζάκια και τον Spiderman. Μέχρι την ημέρα της εκπλήρωσης δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του η αληθινή του ταυτότητα. Όλα αποκαλύφθηκαν μια μέρα του Οκτωβρίου, μια μέρα αξέχαστη για όλους!

Ο Θανάσης είχε παραλείψει το πρωινό του γεύμα και ενδεχομένως και τον ύπνο του το προηγούμενο βράδυ. Η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο για την ημέρα που ξημέρωνε. Γνώριζε ότι ένα βαν του Make-A-Wish θα έφθανε κάτω από το σπίτι του για να παραλάβει εκείνον και τους φίλους του αργά το μεσημέρι. Ώρες ατελείωτες στεκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του περιμένοντας το να φανεί. Η ώρα δεν περνούσε και η καρδιά του χτυπούσε δυνατά γιατί δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα συνέβαινε.

Οι φίλοι του είχαν φθάσει και περίμεναν όλοι μαζί την αναχώρησή τους από το σπίτι. Μόλις έφθασε και η «νεραίδα», όλοι μαζί ξεκίνησαν για έναν προορισμό έκπληξη! Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, καθώς σε όλη τη διαδρομή δε μιλούσε σχεδόν καθόλου. Οι φίλοι του όμως διασκέδασαν πάρα πολύ αφού είχαν πάρει το μικρόφωνο και τραγουδούσαν. Όμως ο Θανάσης ίσα που ανέπνεε.

Όταν πλέον είχαν φθάσει στο χώρο όπου θα εκπληρωνόταν η ευχή του, κανείς δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο Θανάσης κοιτούσε γύρω του με γουρλωμένα μάτια και μ’ ένα γιγάντιο χαμόγελο. Μπροστά του κοιτούσε τον Spiderman προσπαθώντας να αντιληφθεί τι συνέβαινε. Ο Spidey τον έπιασε από το χέρι και με δυο άλματα τον οδήγησε στο τούνελ του lasertag που βρίσκονταν ο Leonardo, o Michelangelo και ο Donatello. Μα εκεί βρίσκονταν όλοι όσοι είχε ζητήσει! Μια σκιά απλώθηκε προς το μέρος του και δεν άργησε να καταλάβει ότι αυτός που ακολουθούσε ήταν ο Jason, αυτός ακριβώς που είχε ζητήσει να πολεμήσει με τους ήρωες – φίλους του. Η μεταμόρφωση του Θανάση στο τέταρτο χελωνονιντζάκι Raphael ολοκλήρωσε τη δύναμη της ομάδας για την πιο συγκλονιστική μάχη.

Ο Θανάσης έδωσε σπουδαίο αγώνα σε εκείνη τη μάχη και τον κέρδισε. Ήταν όμως ένας αγώνας παιχνιδάκι για εκείνον. Είχε μόλις συνειδητοποιήσει πως ούτε οι ήρωες φίλοι του είχε χρειαστεί να παλέψουν με παρόμοιο τρόπο… όπως είχε κάνει ο ίδιος λίγους μήνες πριν. Είχε δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του επιδεικνύοντας ασύλληπτη επιμονή και δύναμη ψυχής για ατελείωτες ώρες μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, στην απομόνωση του σπιτιού του, μα και ανάμεσα σε κόσμο που αδυνατούσε να αντιληφθεί τη μάχη που έδινε με τον πόνο εκείνες τις στιγμές. Είχε μόλις συνειδητοποιήσει τη δύναμη που ξεχείλιζε από μέσα του και ποτέ ξανά δε θα ένιωθε αδύναμος! Είναι μοναδικός! Αυτό διέκρινε στα βλέμματα όλων εκείνη την ημέρα. Είχαν έρθει για να του δείξουν πόσο ξεχωριστός είναι και όλοι τον έκαναν να νιώσει πανίσχυρος! Γιατί αυτή είναι η μόνη αλήθεια που υπάρχει. Κανείς από εμάς δε θα μπορούσε να είναι τόσο δυνατός όσο εσύ ξεχωριστέ μας super ήρωα.. μοναδικέ μας Super Θανάση!


θερμά την AstraZeneca για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Ειρήνη Τσομάκου, Δήμητρα Μπουρνάζου, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Giochi Preziosi Ελλάς Α.Ε., Lasertag Αrena, Reason To, Volta Fun Town, Cap Cap, Δελφινάκια, The Partyheroes, Discoball Παιδικά Πάρτι, Epilegin, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)