Μικρούλης, αλλά θαυματουργός, ο Θεόφιλος μας! Και κερδίζει αμέσως την καρδιά όποιου τον συναντήσει!  Και όπως κάθε αγοράκι της ηλικίας του, ξετρελαίνεται για παιχνίδι, του αρέσουν οι περιπέτειες και φυσικά παρέσυρε κι εμάς στο χείμαρρο της φαντασίας του! Αγαπημένη του ταινία η «Μαδαγασκάρη» και αυτό αποφάσισε μετά από «ώριμη» σκέψη ότι θέλει να είναι το θέμα του δωματίου που θα στεγάζει τις σκανταλιές και τα γέλια του ίδιου, μα και του αδελφού του!

 

Φανταζόταν να περιστοιχίζεται από όλα τα αγαπημένα ζωάκια, ώστε να νιώθει ότι πρωταγωνιστεί στην ταινία, παρέα με τον Άλεξ το λιοντάρι, τον Μάρτι τη ζέβρα, τον Μέλμαν την καμηλοπάρδαλη και την Γκλόρια την ιπποποταμίνα!

Καθώς το τέλειο δωμάτιο που ετοιμάζαμε χρειαζόταν χρόνο, , φροντίσαμε να κάνουμε ένα επιπλέον δώρο στον ανυπόμονο πρωταγωνιστή μας και στην οικογένειά του: παρακολούθησαν την παράσταση-μιούζικαλ «Μαδαγασκάρη»! Ο Θεόφιλος ενθουσιάστηκε και, όπως δήλωσε μετά το τέλος της παράστασης, ανυπομονούσε ακόμη περισσότερο!

Και η μέρα που ονειρευόταν, επιτέλους έφτασε! Νεράιδες και ξωτικά ετοίμαζαν πυρετωδώς τις λεπτομέρειες, ενώ ένας ζωγράφος αποτύπωσε στον τοίχο τους τα «πορτρέτα» των αγαπημένων τους ηρώων.

Μία μικρή ζούγκλα στήθηκε, με τεράστια λούτρινα – ένα λιοντάρι και μία καμηλοπάρδαλη, μεγάλα φυτά, μία σκηνή και πολλά πολλά λούτρινα παιχνίδια! Ένα μεγάλο τραπέζι στρώθηκε με λιχουδιές και φυσικά κάθε λεπτομέρεια ήταν σχετική με το ύφος της ταινίας και τους αγαπημένους του ήρωες! Όταν η πόρτα άνοιξε, ο μικρός στην αρχή δίστασε από ντροπή. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, όμως ξεχύθηκε και άρχισε να φωνάζει πόσο πολύ του άρεσε το δωμάτιο. Ο Θεόφιλος, πιο διστακτικός τον ακολούθησε, μπήκε κι εκείνος και κοίταξε ολόγυρά του. Και αυτό ήταν! Ξαφνικά έτρεξε, αγκάλιασε τη μαμά του και ένα τεράστιο χαμόγελο, σχηματίστηκε στο πονηρό προσωπάκι του!  Έπειτα, μαζί με τον αδερφό του, άρχισαν να ανοίγουν τα δώρα τους και να εξερευνούν κάθε λεπτομέρεια στο καινούργιο τους δωμάτιο. Τα προσωπάκια τους έλαμπαν, αναφωνούσαν από χαρά και ξεκαρδίζονταν στα γέλια, κάθε φορά που ανακάλυπταν κάτι καινούργιο!

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα για ανεφοδιασμό, όπου έπεσαν με τα μούτρα στις λιχουδιές, αναπλήρωσαν τις δυνάμεις τους και επέστρεψαν στο παιχνίδι! Πριν αποχωρήσουμε για να τους αφήσουμε να το χαρούν, ο μικρός μας σίφουνας εμφανίστηκε τρέχοντας και πρόσφερε σε όλους μας μία ζεστή αγκαλιά και το πιο γλυκό ευχαριστώ! Και φυσικά έφυγε και πάλι τρέχοντας, γιατί τον περίμενε η κουκέτα του, για να σκαρφαλώσει!

 

Ευχαριστούμε πολύ το ζωγράφο Μάριο Σιμόπουλο για την υπέροχη τοιχογραφία στο δωμάτιο του Θεόφιλου!

🙏  αυτή η ευχή εκπληρώθηκε χάρη στην πολύτιμη οικονομική υποστήριξη του Easy 97,2 (Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.) που κάλυψε το κόστος της ευχής!

τους εθελοντές μας: Κωνσταντίνος Καρίκας, Άννα Μάνογλου, Αντωνία Φορτετζανού, Εύα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: JYSK, Vitex, Regroup, VS Home, Διάφανο, Saltas έπιπλο, Leroy Merlin, IKEA, Βιοκαρπέτ, Polihome, Taxiway, Nikos Patsidis Photography, Επαμεινώνδας Καπετανάκης (αρχιτεκτονικό γραφείο Harbour), Roomio Interior Design, Κώστας Σάλτας (ηλεκτρολογικές εργασίες), Δόντσης Ελαιοχρωματισμοί, Epiplodesimata.blogspot, Αριστοτέλειο θέατρο, Hygiene Service

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)