Ο Ιλαρίων απολαμβάνει πολύ τα ταξίδια. Έτσι, αποφάσισε η ευχή του να είναι ένα ταξίδι. Επέλεξε το χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι, ώστε να μπορέσει να δει τον Ρούντολφ από κοντά, γιατί είναι πολύ πονηρός και του αρέσει.

Οι νεράιδες κατάφεραν να ικανοποιήσουν ακόμα μία επιθυμία του Ιλαρίωνα: στο ταξίδι, εκτός από την οικογένειά του, θα ήταν μαζί και η οικογένεια μίας πολύ αγαπημένης του φίλης, που είχε κάνει την ίδια ευχή! Αυτό ήταν κάτι που ήθελε πολύ το αγόρι μας και όταν έμαθε πως θα πάνε μαζί, τρελάθηκε από τη χαρά του. Το καλύτερο, όμως, ήταν ότι θα ταξίδευαν με περισσότερες οικογένειες ευχής – γκρουπ ολόκληρο! Μία μεγάλη παρέα! Γονείς που μοιράζονται τις αγωνίες και τις δυσκολίες των ασθενειών των παιδιών τους, παιδιά που είχαν ανάγκη να ξαναβρούν την παιδικότητα και την ανεμελιά της ηλικίας τους, και αδέρφια που ξαναδέθηκαν με την οικογένειά τους και έκαναν καινούργιους φίλους.

Μία ανεπανάληπτη εμπειρία, για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη χαρές και γέλια, σε ένα παραμυθένιο τοπίο. Βόλτες με έλκηθρο και snowmobile, παιχνίδια στο χιόνι, επίσκεψη στο σπίτι του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά… Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τους έβγαλε από τη δύσκολη καθημερινότητα, που βιώνουν. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της μητέρας του Ιλαρίωνα, που είχε πολλές αμφιβολίες και φόβο πριν το ταξίδι:

Προσωπικά, αυτό το ταξίδι το φοβόμουν πολύ… Θεωρούσα πως θα είναι τρομερά δύσκολο το θέμα της μετακίνησης του παιδιού, λόγω της παραπληγίας στα πόδια του, φοβόμουν πως θα δυσκολευτεί πολύ και όλο αυτό θα του έφερνε εκνευρισμό και δεν θα ευχαριστιόταν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Τελικά, όμως, όλα πήγαν κατ’ ευχήν! Πιο καλά δεν γινόταν! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα όσα μας χαρίσατε κυρίως την ευτυχία, τα χαμόγελα και τη γαλήνη στις ψυχές μας!

θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής του: In The Fab, Έλενα Χριστοπούλου, Έμιλυ Βάγια, Μαρίνα Καγιάφα, Δημήτρης Μοθωναίος, Κατερίνα Πεφτίτση, Minos EMI, Anastasia, Daphne Lawrence, Joanne, Khay Be, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Στικούδη, Ιάσονας Μανδηλάς, Μαρία Ηλιάκη, Γεωργία Λαζοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Nordix