Ο Ιωάννης είναι ένα δραστήριο και πολύ ευχάριστο 7χρονο αγόρι. Του αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και υποστηρίζει φανατικά την Paris-Saint-Germain. Όνειρο ζωής η ευχή του: να πάει σε αγώνα της αγαπημένη του Paris-Saint-Germain.

Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους για να εκπληρώσουν την ευχή του. Ο Ιωάννης έλαβε τα εισιτήρια για το ταξίδι και τον αγώνα. Τρελάθηκε από τη χαρά του! Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος. Μετρούσε τις μέρες μέχρι το ταξίδι και έβλεπε βίντεο και φωτογραφίες από την ομάδα και το Παρίσι. Είχε πολλά να μάθει και να δει.

Όταν έφτασε η μέρα, πήρε τη βαλίτσα του και μπήκε στο αεροπλάνο με τους γονείς του. Απόλαυσε τη θέα από το παράθυρο και όλο το ταξίδι. Στο Παρίσι, ο Ιωάννης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην όμορφη πόλη. Είδε τον Πύργο του Άιφελ κι ένα σωρό άλλα αξιοθέατα. Η πόλη του φωτός ήταν όμορφη και έλαμπε, στολισμένη για τα Χριστούγεννα.

Και έφτασε η μεγάλη στιγμή! Το γήπεδο ήταν γεμάτο με χιλιάδες οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας. Οι θέσεις τους μοναδικές και ιδιαίτερα προνομιακές, καθώς η νεράιδά του είχε φροντίσει να απολαύσουν τον αγώνα! Ο Ιωάννης ένιωσε μια αδιανόητη χαρά, όταν είδε από τόσο κοντά τους αγαπημένους του παίκτες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Τους φώναξε και τους χειροκρότησε με πάθος. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και το αποτέλεσμα δεν θα είχε καμία σημασία. Ωστόσο, η νίκη της Paris-Saint-Germain έκανε τον Ιωάννη να πανηγυρίσει με όλη του την καρδιά!

Ο Ιωάννης ήταν πανευτυχής. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του! Έλαμπε και αυτός και οι γονείς του που τον έβλεπαν να λάμπει από χαρά. Όπως μας είπε η μητέρα του, ο Ιωάννης έζησε το όνειρό του και έκανε ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox