Η Κατερίνα, στην αρχή του χρόνου, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πρόκληση που άλλαξε τη ζωή της: η διάγνωση της ασθένειάς της, που αρχικά φαινόταν να θολώνει τα όνειρα της. Όμως, η Κατερίνα, με τη θέληση της και τη στήριξη των γονιών της, αποφάσισε να μην αφήσει τις σκοτεινές στιγμές να κυριαρχήσουν. Και αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα μέσα από το Make-A-Wish.

Το ταξίδι της στο παραμυθένιο χωριό του Άγιου Βασίλη, στο Ροβανιέμι, ήταν όχι μόνο η εκπλήρωση της ευχής της, αλλά και μια ευκαιρία για την Κατερίνα και την οικογένειά της να ζήσουν μοναδικές στιγμές μαγείας και χαράς.

Βρέθηκαν ανάμεσα σε παγωμένα τοπία, με το χιόνι να λάμπει σαν διαμάντι. Η συνάντηση με τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη και τα παιχνιδιάρικα ξωτικά, και οι περιπέτειες στον παγωμένο ποταμό, άφησαν ανεξίτηλες αναμνήσεις στις καρδιές τους. Διέσχισαν τα χιόνια με snowmobiles, φωτογραφήθηκαν με τους ταράνδους, και ανακάλυψαν τη μαγεία του ζωολογικού κήπου.

Με κάθε στιγμή που έζησε η οικογένεια, βούτηξαν σε έναν κόσμο ονειρεμένο, δίνοντας τους δύναμη και ελπίδα για το μέλλον. Έτσι, οι φωνές της ευγνωμοσύνης είναι σαν καλημέρα σε ένα καινούργιο αύριο, γεμάτο φως. Και με αυτόν τον τρόπο, η Κατερίνα και η οικογένειά της ανακάλυψαν ότι η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη δύναμη της αγάπης και των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα.

Όπως μας είπε και η μητέρα της, μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε με τη διάγνωση της ασθένειας, που τους διέλυσε, τελείωσε όμως με το ονειρεμένο ταξίδι τους και μια καινούργια χρονιά που ερχόταν, γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία.

θερμά την Έλενα Παπαρίζου, τη MINOS EMI και τη Lamda Development για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX