Μια συνηθισμένη βόλτα που έγινε γιορτή.
Για μία συνηθισμένη απογευματινή βόλτα με την οικογένειά της και τους φίλους της ξεκίνησε η Κατερίνα μας. Ωστόσο, ούτε που μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Ας πάμε όμως λίγο πιο πίσω. Η Κατερίνα είχε γνωρίσει πριν καιρό τις νεράιδες και τους είχε εμπιστευθεί την πιο βαθιά της επιθυμία: «Θέλω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για να πηγαίνω μόνη στο σχολείο και για να κάνω βόλτες». Αν και χρειάστηκε να περιμένει αρκετά μέχρι να εκπληρωθεί η ευχή της, ήρθε η πολυπόθητη ώρα, χωρίς όμως η ίδια να το γνωρίζει.

Με την πολύτιμη συνεργασία των γονιών της καταφέραμε να οργανώσουμε μία πραγματική έκπληξη-γιορτή. Πήγαμε στον χώρο που είχε επιλέξει η οικογένεια, στολίσαμε και ετοιμάσαμε τα πάντα. Όταν έφτασε η ανυποψίαστη Κατερίνα, η έκπληξή της ήταν τεράστια. Ένα ωραίο γεύμα, μερικά δώρα από τις νεράιδες της και ξαφνικά… ένα μεγάλο δέμα εμφανίστηκε στον χώρο! Το ηλεκτρικό ποδήλατο που τόσο επιθυμούσε να αποκτήσει. Αν και ντροπαλή, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της όταν ξετύλιξε το περιτύλιγμα και κράτησε στα χέρια της το άσπρο ποδήλατο. Η ημέρα της ευχής της ολοκληρώθηκε με μία υπέροχη τούρτα, που την έκανε ακόμα πιο γλυκιά.

Η Κατερίνα μας ευχαριστήθηκε με την ψυχή της την έκπληξη κι όπως μας είπε η μητέρα της: «Ήταν μια ευχάριστη νότα μετά από τόσες ταλαιπωρίες και δάκρυα».

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Καλαθάκη, Δήμητρα Αλεξιάδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PLORI resto, Ζαχαροπλαστείο ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: GRC TECH, Κατερίνα Καμηλάκη

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!