Να έχει μία λειτουργική καθημερινότητα ευχήθηκε ο Κωνσταντίνος… Αυτό που για τους περισσότερους από εμάς είναι δεδομένο, για πολλά παιδιά, όπως ο Κωνσταντίνος είναι όνειρο ζωής. Αυτονομία, ιδιωτικότητα, ελευθερία κινήσεων: λέξεις που απέκτησαν νόημα στη ζωή του Κωνσταντίνου μας.

Ένας έφηβος ιδιαίτερα κοινωνικός, με ένα υπέροχο χαμόγελο που φώτισε το πρόσωπό του, μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, και δεν έφυγε στιγμή όλη την ημέρα. Χάρηκε πολύ που ήταν εκεί όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και οι νεράιδες, για να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά του.

Σωλήνες στήριξης, μπάρες και ειδικά στηρίγματα τοποθετήθηκαν στα κατάλληλα σημεία, ώστε να μπορεί πλέον να κινείται και μόνος του και να έχει πιο εύκολη πρόσβαση.

Η συγκίνηση και η χαρά όλης της οικογένειας ήταν φανερή! Η ευγνωμοσύνη των γονιών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και εκφράστηκε στα πολύ όμορφα λόγια τους: «Η εκπλήρωση αυτής της ευχής είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς για πολλούς λόγους. Είναι μια ευχή που θα μας συνοδεύει για μια ζωή και μάλιστα καθημερινά, ενισχύει την αυτοπεποίθηση του Κωνσταντίνου, γιατί θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ιδιωτικότητα. Για αυτό ευχαριστούμε πάρα πολύ όλες τις νεράιδες που γνωρίσαμε, αλλά και όλους που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην εκπλήρωση αυτής της ευχής. Γνωρίσαμε ανθρώπους που τους νιώσαμε κοντά μας, φίλους μας. Πραγματικά η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη, μας ανακούφισε πρακτικά αλλά και συναισθηματικά ως οικογένεια. Νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον αγώνα…».

Τώρα πια ο Κωνσταντίνος μπορεί να κάνει κι εκείνος τα βήματά του προς την ανεξαρτησία και το όνειρο…

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σπηλιοπούλου Γεωργία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ideal Standard, RAVENNA, Λακιώτης Α.Ε., ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α. Ε., My clean, KANELLOPOULOS, EPS WOOD S.A., ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ, ΜΕΖΕΚΛΙΚ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Vitex, Ζαχαροπλαστείο Αναστασία, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, JYSK, Μάναλης Γεώργιος, Myikona, Craftbox