Η Κωνσταντίνα μας, αρχικά, είχε ευχηθεί να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι, το οποίο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. όμως, όπως συνηθίζουν να λένε οι νεράιδες μας, κάθε εμπόδιο για καλό! Ή μάλλον… Κάθε εμπόδιο για κάτι ακόμα καλύτερο!

Έτσι, αυτό το εμπόδιο, έδωσε την ευκαιρία στην Κωνσταντίνα μας να συνειδητοποιήσει ότι τελικά η βαθύτερη επιθυμία της ήταν να ζήσει μία μοναδική, ξεχωριστή και αξέχαστη ημέρα γενεθλίων!

Φώναξε, λοιπόν, με όλη τη δύναμη της ψυχής της την ευχή της: «Θέλω να βιώσω τα 18α γενέθλιά μου αγκαλιά με τους φίλους μου σε ένα όμορφο σπίτι με πισίνα, πολλή μουσική, αρκετή τρέλα και πολλές δραστηριότητες!».

Η φωνή της που μετέφερε την ευχή  έφτασε τόσο μακριά, που δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ακούσουν οι νεράιδες και τα ξωτικά μας! Νεράιδες και ξωτικά άφησαν ό, τι έκαναν εκείνη τη στιγμή και ξεκίνησαν να καταστρώνουν το πλάνο της προετοιμασίας της ευχής.

Έλαβαν υπόψιν τους κάθε πιθανή δυσκολία, και καθετί απρόβλεπτο που ενδεχομένως να παρουσιαζόταν, και χωρίς να χάσουν στιγμή ξεκίνησαν να βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους!

Αρχικά, νοίκιασαν έναν απίστευτο χώρο, τον οποίο μεταμόρφωσαν στο πιο ονειρεμένο παλάτι, έτοιμο να στεγάσει το όνειρο της μικρής μας μαχήτριας! Τον γέμισαν με αγαπημένους ανθρώπους της, πρόσθεσαν επιπλέον πολλά γέλια, συγκίνηση, και κυρίως άπειρη αγάπη! Α! Και χορό φυσικά! Πολύ χορό, μιας και η Κωνσταντίνα λατρεύει να χορεύει! Απ’ ό,τι μας μετέφεραν οι νεράιδες μας – όχι μόνο δε σταμάτησε να χορεύει κατά την διάρκεια της εκπλήρωσης της ευχής – αλλά χόρευε και απίθανα, λες και ήταν επαγγελματίας χορεύτρια!

Και τέλος οι νεράιδες μας δε γινόταν να μη λούσουν τον χώρο με άπειρη νεραϊδόσκονη! Όπως όλοι ξέρουμε, αποτελεί απαραίτητο συστατικό επιτυχίας μια ευχής! Μιας επιτυχίας που διαγραφόταν, και επιβεβαιωνόταν στη λάμψη των ματιών όλων μας, μα κυρίως της Κωνσταντίνας μας!

Ένα ξεχωριστό πλάσμα γεμάτο αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα έχει, και για όσα με δύναμη και πείσμα προσπαθεί να αποκτήσει! Η Κωνσταντίνα νιώθει πρωταγωνίστρια της ζωής, έτοιμη να συνεχίσει να χορεύει κάθε στιγμή στη ζωή της!

θερμά τον ΡΥΘΜΟΣ 949 για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Βασιλική Ρόκου, Χριστίνα Γιώτη- Λώλη, Μαριάννα Γούτου, Γιάννης Καρβουνάς, Γιώργος Καραγάνης, Μπόρις Ανκέβ, Λένια Αντωνιάδη

τους χορηγούς σε είδος: Allou! Fun Park, Bouboukis Balloon, Grand Resort Lagonisi, Water Sports Grand Beach, Stavento coffee and more, Ρένα μακιγιάζ, Kayak The Flower Puzzle γεωποΝικολογιάννη, La Fourchette, Passarella, VIParties

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!