Ο Λευτέρης σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένας από τους κεντρικούς ήρωες του Paw Patrol. Αν και μόνο τεσσάρων ετών, του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύει την οδήγηση. Πρωταγωνιστής σωστός, φέρνει εις πέρας δύσκολες αποστολές και δίνει μεγάλες μάχες, όπως αυτή με τη λευχαιμία. Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να κερδίσει τη μάχη χρειάζεται οπωσδήποτε ένα σούπερ όχημα που θα βοηθήσει τον μικρό μας ήρωα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να πετύχει το στόχο του… να γίνει καλά!

Οι νεράιδές έπρεπε να βρουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον χαροποιήσουν. Το πρώτο πράγμα που έκαναν κουνώντας τα μαγικά ραβδιά τους, ήταν να μετατρέψουν μερικούς από τους εθελοντές μας στους αγαπημένους ήρωες του Λευτέρη, τα Paw Patrol. Ο μικρός μας φίλος δεν πίστευε στα μάτια του! Μόλις είδε να πετάγονται μπροστά του όλοι αυτοί οι ήρωες που έβλεπε στην τηλεόραση, ξεκίνησε να παίζει και να τρέχει μαζί τους, να κυνηγούν ο ένας τον άλλον και να βρέχονται με νεροπίστολα! Ήταν λες και σταμάτησε ο χρόνος σε μία σκηνή δράσης από το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο.

Όλα αυτά, όμως, ήταν ένας απλός αντιπερισπασμός! Οι νεράιδες είχαν άλλα σχέδια στο μυαλό τους για να ευχαριστήσουν τον Λευτέρη. Ενώ εκείνος έπαιζε αμέριμνος με τους καινούργιους του φίλους, οι νεράιδες προετοιμάζονταν κατάλληλα ώστε να εκπληρώσουν την πιο βαθιά του επιθυμία! Όταν λοιπόν, τελείωσε το παιχνίδι, ένα εντυπωσιακό κόκκινο ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι πλησίασε τον Λευτέρη, προσκαλώντας τον να το οδηγήσει. Ο Λευτέρης πήδηξε μέσα γεμάτος ενθουσιασμό και έκανε αμέτρητες βόλτες ως οδηγός του καινούριου του αυτοκινήτου. Έπαιρνε τις στροφές και άφηνε πίσω του όλα τα άγχη και τις δυσκολίες. Ακριβώς όπως ο Ryder στο Paw Patrol. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του!

Οι νεράιδές του τον θαύμαζαν έτσι όπως οδηγούσε κι έπαιζε, αντανακλώντας ξανά την παιδική αθωότητα και την ευτυχία που η ασθένεια προσπαθεί να του στερήσει. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς του που έβλεπαν ξανά τον Λευτέρη να χαμογελά, ίσως περισσότερο από ποτέ, γιατί μόλις είχε εκπληρωθεί η ευχή του!

θερμά την L’Oréal Hellas για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου, Άρτεμις Τόλλη, Χαρά Μασιακού

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Volta Fun Town, Toy Park, T.G.I. Friday’s, Zuccherino, route u now, othanasis, Parties2bRemembered, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)