«Μαμά, σήμερα ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα για μένα!», είπε η Λυδία στη μητέρα της την ημέρα που θα έβλεπε το καινούργιο της δωμάτιο. Η Λυδία πρωταγωνιστεί σε κάθε διήγηση, στην οποία συμμετέχει. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς ο αυθορμητισμός, το ταπεραμέντο και ο ενθουσιασμός της είναι τα χαρακτηριστικά που κατευθύνουν τη ροή κάθε ιστορίας. Η δική μας έχει πολλή νεραϊδόσκονη!

Η Λυδία πιστεύει στις νεράιδες και δεν αμφέβαλε στιγμή για τις μαγικές τους δυνάμεις που θα εκπληρώσουν την ευχή της. Ένα παραμυθένιο δωμάτιο ευχήθηκε να αποκτήσει και κάθε μέρα το φανταζόταν διαφορετικό. Πολύ την είχε μπερδέψει τη νεράιδά της για αυτό εκείνη με το μαγικό ραβδί της την έχρισε βοηθό της. Κάπως έτσι η νεράιδα τής πρότεινε και η Λυδία αποφάσιζε.

Είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ με το τελικό αποτέλεσμα, μα αδυνατούσε να το φανταστεί. Νιώθοντας ότι είχε αποκτήσει κι εκείνη κάτι νεραϊδένιο πλέον, κούνησε το ραβδί της, ζητώντας να αποκτήσει τη δύναμη της υπομονής… μέχρι να της ανοίξει την πόρτα του δωματίου η νεράιδά της.

Όλα εξελίχθηκαν παραμυθένια και, όταν η Λυδία μπήκε στο δωμάτιο, τα επιφωνήματα ενθουσιασμού διαδέχονταν το ένα το άλλο, καθώς έβλεπε όλα τα καινούργια της δώρα. Ήταν όλα δικά της, για αυτό ζήτησε από τον κόσμο να αποσυρθεί ώστε να μη λερωθούν τα πράγματά της. Τα φρόντιζε όλα με τόση αγάπη, όπως φρόντισε και τις νεράιδες της. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή της και από εδώ και πέρα θα ξυπνάει κάθε μέρα με χαμόγελο στο μοναδικό της δωμάτιο. Άλλωστε η νεραϊδόσκονη δεν θα λείψει από τη ζωή της. Είναι παντού κρυμμένη στο παραμυθένιο της δωμάτιο!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελένη Ρίζου, Γιάννης Κοσμαδάκης, Ειρήνη Τρίχα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HOUSEMARKET IKEA, ELITE STROM, PANFOTON.COM, VITEX, MAX STORES, ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ, ELEGANT HOME, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, HOME LINEN AND BEOYD, LIKE BRANDS, KΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΟΕ, ΟΝΕ ΑΝD ΟΝLΥ ΒΑΒΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, CAMELINO, DECO 24,ΜΥΙΚΟΝΑ