Η Μαρία ούρλιαζε από χαρά και μόνο στη σκέψη ότι θα ζούσε τα πρώτα της χιονισμένα Χριστούγεννα στο χωριό του Αγίου Βασίλη! Σκεφτόταν πόσο χιονισμένα θα είναι εκεί και αν θα μπορεί να παίξει στο χιόνι. Ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα του χιονιού, του αεροπλάνου και της συνάντησης με τον αληθινό Άγιο Βασίλη!

Εκστασιασμένη από όσα θα ακολουθούσαν, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό το παραμυθένιο Ροβανιέμι. Τα όσα έζησε, όμως, ξεπερνούσαν ακόμα και τα όνειρά της! Το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο τη μάγεψε και δεν χόρταινε να παίζει στο χιόνι. Το σπίτι του Άγιου Βασίλη ήταν πολύ ωραιότερο από αυτό που φανταζόταν και τα παιχνιδιάρικα ξωτικά έδιναν ακόμα πιο χαρούμενη νότα στο σκηνικό. Ο αληθινός Άγιος Βασίλης, πράος και φιλικός, με μεγάλη αγάπη στα παιδιά, την αγκάλιασε ζεστά κι εκείνη δεν σταματούσε να χαμογελάει.

Φυσικά, οι βόλτες με τα έλκηθρα και τους ταράνδους ήταν μοναδική εμπειρία, όπως και όλα όσα είδε και έκανε κατά την παραμονή της εκεί.

Επιστρέφοντας, μας είπε ενθουσιασμένη:

«Νεράιδα είσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Σε ευχαριστώ πολύ! Όταν πήγα στον Άγιο Βασίλη, ένιωσα μαγικά, αλλά και οι βόλτες με τους τάρανδους και τα σκυλιά ήταν φοβερά! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!».

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIC EXPERTS