Η ευχή της δίδυμης αδερφής τής Μαρίας, όπως την εκμυστηρεύθηκε στη νεράιδα, θα ήταν να περπατήσει ξανά η Μαρία, ώστε να πηγαίνουν βόλτες και να τρέχουν μαζί. Και μπορεί αυτή η ευχή να μη γίνεται να εκπληρωθεί από εμάς, φροντίσαμε, όμως, να εκπληρώσουμε την ευχή τής Μαρίας να αποκτήσει ένα ειδικό κάθισμα, ώστε να έχει σωστή στάση σώματος και να συμμετέχει στις δραστηριότητές της χωρίς καμία δυσκολία. Και φυσικά να πηγαίνει βόλτες με την αδερφή της!

Η Μαρία είναι ένα υπέροχο, γελαστό πλάσμα γεμάτο χαρά. Από τη στιγμή που παραδόθηκε το ειδικό κάθισμα, η ζωή της Μαρίας μας άλλαξε. Θέλαμε, όμως, να προσφέρουμε στην οικογένεια της Μαρίας και κάτι ακόμα που είχαν πολλή ανάγκη: στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς. Έτσι, οργανώσαμε μία υπέροχη εμπειρία. Μία σουίτα με ιδιωτική πισίνα, σε ένα υπέροχο πολυτελές ξενοδοχείο, τους φιλοξένησε και το κορίτσι μας μπόρεσε να απολαύσει το κολύμπι που τόσο αγαπάει!

Η Μαρία γελούσε συνεχώς και η έκφραση του προσώπου της, όταν είδε την πισίνα και ειδικά όταν της είπαν πως είναι μονάχα για εκείνη, ήταν ανεκτίμητη. Ο μπαμπάς της, την πείραζε συνεχώς, λέγοντας της πως εκείνη δεν θα μπει στην πισίνα, μόνο οι υπόλοιποι, και εκείνη γελούσε και φώναζε  «εγώωωωω!».

Οι γονείς της, συγκινημένοι, δεν σταματούσαν να μας ευχαριστούν:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε, να εκπληρωθεί η ευχή της Μαρίας μας, είναι πάρα πολύ σημαντικό το έργο σας και στη συνεχή προσπάθεια που κάνουν οι γονείς με παιδιά με αναπηρία, να μην τους λείψει τίποτα, από αυτά που τους έχει στερήσει η ζωή. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που είστε εσείς και βοηθάτε να γίνει η ζωή των παιδιών αυτών ακόμα καλύτερη, σας ευχαριστούμε πολύ, το δώρο σας ήταν εκπληκτικό, τα παιδιά εδώ, τα κορίτσια μας έχουν τρελαθεί και δεν νομίζω ότι θα περιμένανε κάτι καλύτερο από αυτό που μας προσφέρατε! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

θερμά την Ελίν για τη δωρεά.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Αγάπη Χαριτάκη, Βασίλης Βλαχάκης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: King Minos Retreat Resort & Spa, Χρήστος Γεωργιάδης, Toys4u, Κρητικός, Φούρνος Γεύσεις, MyIkona