Ένα μοναδικό κορίτσι, όπως η Μαριλένα μας, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί κάτι τόσο ξεχωριστό όσο η ίδια. Η ευχή της ήταν να αποκτήσει ένα σπιτάκι κήπου. Εκεί, θα ήταν το καταφύγιό της. Ένας χώρος που θα μπορούσε να διασκεδάζει και να περνά δημιουργικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά της.

Οι ετοιμασίες για τις νεράιδες και τα ξωτικά ξεκίνησαν νωρίς το πρωί. Ήθελαν να έχουν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους, για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους για την μικρή μας. Αφού συγκέντρωσαν από το νεραιδόκοσμο όλα τα απαραίτητα υλικά, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της.

Εκεί, τους περίμενε πολλή δουλειά! Γοργά, ξεκίνησαν να στήνουν το σπιτάκι. Τα πιο δυνατά ξωτικά κουβαλούσαν τα απαραίτητα και τα πιο δημιουργικά τοποθετούσαν τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Τα διακοσμητικά, τα αμέτρητα φωτάκια, οι μαξιλάρες, τα παιχνίδια, όλα τοποθετήθηκαν προσεκτικά. Και αφού πρόσθεσαν και την απαραίτητη νεραιδόσκονη ήταν όλα έτοιμα να υποδεχθούν τη Μαριλένα μας.

Όταν ήρθε η Μαριλένα και αντίκρισε το σπιτάκι της, απλά ενθουσιάστηκε. Τα μάτια της έβγαζαν σπίθες από τον ενθουσιασμό και το χαμόγελό της είχε φτάσει μέχρι τα αυτιά. Οι νεράιδες είχαν φροντίσει ακόμα και για την εμφάνιση της μικρής μας. Ένα υπέροχο πριγκιπικό φόρεμα σε κόκκινο χρώμα την περίμενε και η μικρή μας μεταμορφώθηκε σε αληθινή πριγκίπισσα. Η ευχή της εξελισσόταν, όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί και πλέον έλαμπε!

Η Μαριλένα δεν έκρυψε λεπτό τον ενθουσιασμό της! Χαμογελούσε συνέχεια και μοίραζε απλόχερα αγκαλιές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τα λάτρεψε όλα: τα φωτάκια, τη διακόσμηση, τα παιχνίδια, τα σετ ζωγραφικής!

Όλοι μαζί περάσανε πολλές ώρες στο σπιτάκι, ζωγραφίσανε, παίξανε και στη συνέχεια ακολούθησε ένα μίνι πάρτι στον κήπο. Απόλαυσαν και τα υπέροχα μπισκοτόσπιτα, τα μπισκότα, τα πατατάκια, τους χυμούς και η Μαριλένα μας ήταν σαν να ζει το δικό της παραμύθι. Η μέρα είχε φτάσει όμως στο τέλος της. Αλλά ένα ήταν σίγουρο. Το παραμύθι της ηρωίδας μας Μαριλένας μόλις είχε ξεκινήσει!

θερμά την εταιρεία GLOBAL FOODS Μ. Ε.Π.Ε για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκενλή, Δώρα Παχατουρίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HomeGrass, ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ TRANS, ΑΦΟΙ Ι.ΑΛΙΑΓΑ Ο.Ε, Sugar wish, Σκλαβενίτης, Blueprint

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΑΔΕΛΦΟΙ ΥΦΑΝΤΗ Ο.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!