Όταν γνωρίσαμε τη Μαριλένα, καταλάβαμε κατευθείαν ότι έχει την ευγένεια, την αυτοπεποίθηση και την αύρα μιας πριγκίπισσας. Πρόκειται για ένα κορίτσι τσαχπίνικο, με το χαμόγελο να μη φεύγει στιγμή από το πρόσωπό της! Έτσι, αποφασίσαμε ότι η ευχή της πρέπει να είναι αντάξια του εκθαμβωτικού χαρακτήρα της.

Η Μαριλένα λατρεύει τις πριγκίπισσες. Η Έλσα και η Άννα, όμως, από την ταινία Frozen, είναι οι αγαπημένες της… Ευχήθηκε, λοιπόν, να τις γνωρίσει από κοντά για να της μάθουν και στην πράξη πώς να γίνει η πριγκίπισσα που ονειρεύεται!

Οι νεράιδες στρώθηκαν κατευθείαν στη δουλειά! Η μεγάλη μέρα είχε φτάσει.. Ακολουθώντας, επακριβώς τις οδηγίες της μικρής μας Μαριλένας, έστρωσαν ένα εντυπωσιακότατο χαλί στο χρώμα του πάγου, το οποίο οδηγούσε σε ένα κάστρο βγαλμένο πραγματικά από παραμύθι.

Ο ενθουσιασμός μεγάλος, και η ευτυχία στα μάτια της πριγκίπισσάς μας τη στιγμή που αντίκρισε το κάστρο της, ακόμα μεγαλύτερη!

Ντυμένη με το πιο εντυπωσιακό φόρεμα Frozen που έχουμε δει ποτέ, κάθισε στον θρόνο της, σιγοτραγουδώντας τα τραγούδια της ταινίας, τα οποία και ήξερε απέξω και ανακατωτά, και περίμενε με ανυπομονησία τις αγαπημένες της πριγκίπισσες.

Και εκεί που η Μαριλένα μας ήταν έτοιμη να αρπάξει ένα μικρόφωνο και να τραγουδήσει η ίδια τα τραγούδια της ταινίας που έπαιζαν το ένα μετά το άλλο, εμφανίζεται ξαφνικά η Έλσα! Τρέχοντας στην αγκαλιά της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και δάκρυα χαράς έκαναν την εμφάνισή τους, παρασέρνοντας στον ενθουσιασμό της και όλους εμάς, και κυρίως, τους δύο γλυκύτατους γονείς της, που ήταν το ίδιο συγκινημένοι με αυτήν καθ’ όλη τη διάρκεια της ευχής!

Από το πουθενά εμφανίζεται και η Άννα και η μικρή μας πριγκίπισσα τα ξαναχάνει! Αγκαλιές, συγκινήσεις και χαμόγελα γέμισαν τον χώρο. Η Μαριλένα δεν έφυγε στιγμή από το πλάι τους!

Ακολούθησε ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο! Χορός, τραγούδι, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, δώρα, face painting και κάθε τι που μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τούρτες. Ναι, καλά ακούσατε… Όχι μία, αλλά δύο τούρτες, καθώς η Μαριλένα μάς είχε εκμυστηρευτεί ότι η μαμά της είχε γενέθλια την επόμενη μέρα!

Όταν η ευχή έφτασε στο τέλος της, η Μαριλένα φαινόταν πραγματικά ευτυχισμένη. Αγκάλιασε για τελευταία φορά την Έλσα και την Άννα και αναχώρησε με την οικογένειά της, γνωρίζοντας πια πώς να είναι μια σωστή πριγκίπισσα!

θερμά την εταιρεία L’Oréal Hellas S.A. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κανελλοπούλου Nατάσα, Πολίτη Φανή, Αθανασίου Εβίτα, Δεληγιάννης Δημήτρης, Γούργουρα Όλγα

τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Κτήμα Markou Group – Αμπελώνες και Μουσείο Οίνου, Celia Dragouni, Crocodilino – Salco-New Step AE, Fresh Patisserie, Alpha Star, Soundbox, Grace kids entertainment , plus e-shop, 4 Seasons, Disney

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!