Ο Μιράν είναι ένα γλυκό ζιζάνιο 3 ετών που έκλεψε την καρδιά των νεραϊδών από την πρώτη στιγμή! Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο, μακριά από την ξεγνοιασιά, τους φίλους και το παιχνίδι. Τώρα, όμως, είναι καλά και ξεκίνησε τις ασχολίες που έχουν και τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, έχει φίλους και του αρέσει το παιχνίδι. Στο χωριό που μένουν, τα πράγματα που μπορεί να κάνει είναι πολύ περιορισμένα. Η ευχή του, λοιπόν, ήταν να αποκτήσει μια παιδική χαρά με κούνιες, τσουλήθρα και τραμπολίνο για να παίζει με τους φίλους του.

Με την πολύτιμη συμβολή του μπαμπά του Μιράν, ετοιμάστηκε ο χώρος και στήθηκε η παιδική χαρά! Είχε φτάσει, λοιπόν, η ώρα για τα επίσημα εγκαίνια! Μία ηλιόλουστη Κυριακή, δύο νεράιδες εμφανίστηκαν στο σπίτι και ο Μιράν πέταξε από τη χαρά του! Άλλωστε, από την προηγούμενη μέρα τις περίμενε πώς και πώς! Όλο ρωτούσε τους γονείς του πότε θα έρθουν. Ακόμα και ο πόνος που είχε από μια μικρή επέμβαση που είχε κάνει, χανόταν με το που σκεφτόταν τις νεράιδές του.

Ο Μιράν έχει μεγάλη αγάπη σε αντικείμενα που στριφογυρίζουν, οπότε το πρώτο πράγμα που έβαλαν οι νεράιδες για να στολίσουν την παιδική χαρά, ήταν μικροί και μεγάλοι ανεμόμυλοι! Μεγάλα κουτιά με μπαλόνια, όμορφα διακοσμητικά, ένα σωρό δώρα και ένα υπέροχο βατραχάκι χοπ-χοπ πλαισίωσαν τα όργανα της παιδικής χαράς και ετοίμασαν το τέλειο σκηνικό για να αρχίσει η γιορτή.

Οι αγαπημένοι του φίλοι και τα ξαδέρφια του ήταν εκεί φυσικά για να τον καμαρώσουν να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων. Μόλις δόθηκε το σύνθημα, ξεχύθηκαν όλοι για παιχνίδι! Κούνιες, τραμπάλες και τσουλήθρα είχαν την τιμητική τους. Ενθουσιάστηκαν με το τραμπολίνο,  απόλαυσαν πίτσες, χυμούς και λιχουδιές και φυσικά αναφώνησαν όλοι μαζί «Μιράν, η ευχή σου εκπληρώθηκε!» μόλις εμφανίστηκε η τέλεια τούρτα! Ο Μιράν ήταν τόσο χαρούμενος, που δεν ήθελε να αφήσει τις νεράιδες να φύγουν.

Τους μάζεψε όλους στο «καράβι» του, κάτω από την τσουλήθρα, και ως έμπειρος καπετάνιος-πειρατής σάλπαρε για τα νησιά της φαντασίας!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μάρθα Γεωργιάδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HomeGrass, Infinity Διεθνείς Μεταφορές, EYEDO PRODUCTIONS, Ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, Pizza Fan, ΚΥΒΟΣ OFFICE SUPPLIES, MyIkona, Craftbox