Ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι ένα αξιολάτρευτο παιδί, που του αρέσει πολύ το παιχνίδι. Είναι ένας μαχητής που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Δύναμη του είναι τα αδέρφια του, που τα αγαπάει πολύ και τον αγαπάνε και τον προσέχουν. Ευχή του ήταν να πάει στη Legoland. Έχει πολλά lego και συνήθως παίζει με τη μαμά του και την αδερφή του. Του αρέσουν πάρα πολύ τα lego Ninjago και αγαπημένος του είναι ο Kai (ο κόκκινος), που βγάζει φωτιά. Ενθουσιάζεται και μόνο που μιλάει γι’ αυτά!

Όταν μας έδωσε την ευχή του, ήξερε ότι έπρεπε να περιμένει καθώς μόλις είχε εμφανιστεί ο covid, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να περιμένει υπομονετικά μέχρι το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα. Και οι νεράιδες φρόντιζαν να είναι δίπλα του, όλον αυτόν τον καιρό, με διάφορες εκπλήξεις και πολλή αγάπη.

Κι έτσι, έφτασε ο καιρός για το ταξίδι. Το βράδυ πριν την αναχώρησή τους, δεν κοιμήθηκε καθόλου. Ήταν τόσο χαρούμενος, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Χαιρόταν που θα ήταν όλη η οικογένεια μαζί του και όλη αυτή την εμπειρία θα την ζούσε μαζί τους.

Φτάνοντας στο πάρκο των ονείρων του, μαγεύτηκε! Όλες αυτές οι υπέροχες μεγάλες κατασκευές από Lego, όλα τα παιχνίδια, όλα τον είχαν ενθουσιάσει. Και μπορεί ο καιρός να μην ήταν ο καλύτερος σύμμαχος, αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου την οικογένεια. Περιηγήθηκαν σε όλη τη Legoland, θαύμασαν τις κατασκευές, έπαιξαν στα παιχνίδια κι έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Μετά από πολύ καιρό αναμονής και υπομονής, αντιμετωπίζοντας και διάφορες δυσκολίες με την ασθένεια του Μιχαήλ-Άγγελου, η οικογένεια ήρθε ακόμα πιο κοντά και όλοι μαζί έζησαν μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη χαρά, παιχνίδι και ανεμελιά, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 θερμά την Technomar Shipping Inc και τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox