Η νεράιδα της Μ. μάς διηγείται το ταξίδι της ευχής της:

«Η Μ. είναι αρκετά ντροπαλό παιδί και μου πήρε λίγο χρόνο να την κερδίσω, αλλά τα κατάφερα. Μου είχε πει ότι κάνει κολύμπι και ότι εκείνη την περίοδο, επειδή τελείωσε με το σχολείο και περίμενε τα αποτελέσματα των πανελληνίων, πήγαινε για ψώνια και έβγαινε με τους φίλους της. Πιάσαμε και κοριτσίστικη κουβέντα, για αξεσουάρ και ρούχα. Η Μ. έχει ένα πολύ ωραίο boho στυλ. Έτσι, λοιπόν, δεν έχασα ευκαιρία και της ετοίμασα ένα summer box με διάφορα cool πράγματα, για να πάρει μαζί της στο ταξίδι.

Σε μια άλλη συζήτησή μας, μου είχε πει ότι στη Ζάκυνθο ήθελε να πάει για να δει χελώνες. Οι χελώνες, όμως, δεν μας δίνουν ραντεβού και είναι θέμα τύχης να τις δει κανείς, οπότε κανόνισα να επισκεφθεί η Μ. το κέντρο διάσωσης χελωνών στην Αθήνα, όπου εκεί της έκαναν μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα περιήγηση και η πρώτη γνωριμία με τις χελώνες έγινε! Στην επιστροφή για το σπίτι, το ξωτικό μας της έδωσε και το summer box, που την ενθουσίασε πάρα πολύ!

Οι μέρες πλησίαζαν και συζητήσαμε με τη Μ. όλο το πρόγραμμα του ταξιδιού της. Το είχε φτιάξει σχεδόν μόνη της, καθώς είχε δει ταξιδιωτικές εκπομπές που την ενέπνευσαν για το τι θα ήθελε να επισκεφθεί. Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Μ. ξεκίνησε το ταξίδι μαζί με την οικογένεια της για την Κεφαλονιά! Δεν έχασε ευκαιρία και ήδη από την πρώτη μέρα άρχισε τις βουτιές. Επισκέφθηκε τα μαγευτικά σπήλαια του νησιού, έκανε περιήγηση με βαρκάκι και πολλές πολλές βουτιές.

Επόμενη στάση η Ζάκυνθος. Μόλις έφτασαν, η περιπέτεια ξεκίνησε… Πρώτη στάση στο ξακουστό Ναυάγιο και τις υπέροχες Γαλάζιες Σπηλιές. Τι κι αν δεν είχαν καταλάβει ότι θα χρειάζονταν τα μαγιό τους; Η Μ. βούτηξε με τα ρούχα και απόλαυσε τα καταγάλανα νερά! Σειρά είχαν οι Σπηλιές Κεριού και το Μαραθονήσι, άλλη μια όμορφη εν πλω εμπειρία, που την ενθουσίασε. Κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, οι χελώνες έκαναν την εμφάνισή τους για να τις θαυμάσει η Μ.!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, μου έστειλε ένα υπέροχο ευχαριστήριο μήνυμα: “Το ταξίδι θα μου μείνει αξέχαστο και μου έχει δώσει ελπίδα πως το μέλλον θα είναι καλύτερο από τo παρελθόν”.»

θερμά τον κύριο Ι.Μ. για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Αιμιλία Κρητικίδη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: CONTESSINA COLLECTION , CRUISE MARS, LEVANTE FERRIES, POTAMITIS BROS, BLACKBLOM, CRAFTBOX, ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ , MYIKONA, YOUTH LAB, BREATH CLO