«Νεραϊδούλα μου, θέλω ένα δωμάτιο που να μπορώ να παίζω συνέχεια. Θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο μου με τα παιχνίδια μου!». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μικρής μας. Είναι ένα παιδί που ζει το δικό του παραμύθι γεμάτο ουράνια τόξα, μονόκερους και για σπίτι της έχει ένα ξεχωριστό ροζ συννεφάκι. Είναι ένα παιδί με τεράστια φαντασία που είναι γεμάτο ενέργεια. Έχει περάσει πολλά από πολύ μικρή ηλικία και τώρα που είναι καλά θέλει να κάνει και να χαρεί όλα όσα της είχαν στερήσει τα νοσοκομεία τόσο καιρό.

Το δωμάτιό της το περίμενε πώς και πώς. Αναρωτιόταν συνεχώς πότε θα της το φέρουν οι νεράιδες. Δεν ήξερε όμως ότι ολημερίς και ολονυχτίς νεράιδες και ξωτικά δούλευαν ακατάπαυστα για να ετοιμάσουν το δωμάτιο, όπως αυτή το είχε φανταστεί και το ήθελε. Όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες των ετοιμασιών, η πόρτα του δωματίου της έκλεισε. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τρυπώσει, να δει τι κρύβεται, πώς είναι αλλά… μάταια. Αναγκαστικά, όπως μας είπε, έπρεπε να περιμένει. Ήταν ένα μυστήριο γι’ αυτήν, μία γλυκιά αναμονή. Ποιος, άλλωστε, δε θα αγωνιούσε για να δει το αποτέλεσμα.

Η περίφημη μέρα της εκπλήρωσης έφτασε και όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν τη Μ. και να την καλωσορίσουν στο νέο της δωμάτιο. Το νέο δωμάτιο όπου θα έκρυβε πολλές εκπλήξεις, ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και πολλή ξεγνοιασιά. Με το που άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα τα ματάκια της άστραψαν. Άνοιξε διάπλατα το στόμα της και άρχισε να χοροπηδάει από χαρά. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει προς το υπερυψωμένο κρεβάτι της και να αρχίσει να «σκαρφαλώνει». Της άρεσε η αίσθηση του να βρίσκεται ψηλά. Ενώ το καλύτερο της ήταν που μπορούσε να κάθεται κάτω με τις φίλες της, γιατί πλέον είχε χώρο για καθιστικό. Μετά, άρχισε να εξερευνά κάθε σημείο του νέου της δωματίου, να ανοίγει τα συρτάρια για να δει αν τις έχουν κρύψει κάτι. Πραγματικά δεν σταματούσε να χορεύει, να στροβιλίζει μέσα στο νέο της δωμάτιο.

Ήταν μία ημέρα που αν και έλειπε η φυσική μας παρουσία, μπορέσαμε να είμαστε τουλάχιστον μαζί της μέσω κινητού. Μας ξενάγησε στο δωμάτιο της με μεγάλη χαρά και περηφάνεια! Μαζί με αυτήν χαιρόμασταν και εμείς! Έφτανε που βλέπαμε αυτά τα ματάκια και το χαμόγελό της…δε θέλαμε κάτι άλλο.

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, ΙΚΕΑ, Playmobil, Intralink Logistics, Nina Home, The Walt Disney Company Greece, MyIkona, Nef-Nef- Aithrio, Baby Llama, Home Accessorie, Giochi Preziosi, Art Photos

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!