Νικόλας, 6… Εύχομαι να αποκτήσω ένα περιπολικό της αστυνομίας!
Nikolas, 6… Ι wish to have a police vehicle!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία και την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) για την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκπλήρωση της ευχής του Νικόλα.

“Ο Νικόλας έσωσε την αγαπημένη του Μαντώ από τους «κακούς» απαγωγείς, εισέβαλε σε απόρρητα της Ελληνικής Αστυνομίας και βραβεύτηκε ως ο μικρότερος άνδρας των ΕΚΑΜ για το θάρρος του!
Ήταν σαστισμένος και κουρασμένος από τη δύσκολη επιχείρηση, όταν ξαφνικά οι άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. εμφανίστηκαν με το δικό του ηλεκτροκίνητο περιπολικό! Έλαμψε όλο του το πρόσωπο! Η πρώτη βόλτα αφιερωμένη στην αγαπημένη του Μαντώ Γαστεράτου!”, Σχόλια Εθελόντριας

Eθελοντές /Volunteers: Μαντώ Γαστεράτου, Δημήτρης Καρέτσος, Εβελίνα Αποστόλου, Χάρης Πατούνης, Χρυσούλα Σπανού, Μάνος Πετράκης, Άγγελος Λάζαρης

Χορηγοί σε είδος/Sponsors in kind: Ανεμώνη, Εποχιακά είδη Λιανός, Bizzare Stickers, Κοσμάς Σβίγκος, Cotton Prince

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2017 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).

[vc_images_carousel images=”9795,9793,9791,9789,9787,9785,9783,9781″ img_size=”large”]