• null

    Δωρεά

    Δώστε δύναμη στις θεραπείες των παιδιών μας, με μία δωρεά για την εκπλήρωση των ευχών τους. Μέσα από μία δωρεά οποιουδήποτε ύψους, που θα αφιερωθεί στην ευχή ενός παιδιού, θα μας βοηθήσετε να φτάσουμε σε όλα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

  • null

    Αστέρι της Ευχής

    Πρόκειται για ένα χάρτινο αστέρι σχεδιασμένο από παιδιά για τα παιδιά μας, το οποίο διατίθεται με μία συμβολική δωρεά €2 για κάθε αστέρι. Μπορείτε να επιλέξετε να μας υποστηρίξετε ως εταιρεία μέσα απο το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
    –  Προσφέρετε ένα αστέρι σε κάθε εργαζόμενο της εταιρείας ως έκφραση της ευγνωμοσύνης σας,
    –  Προμηθευτείτε ένα αριθμό αστεριών για να διακοσμήσετε τα γραφεία σας, να στολίστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της εταιρείας με τις δικές σας ευχές, να δημιουργήσετε έναν τοίχο ευχών, κτλ.
    –  Προ(σ)καλέσετε τους εργαζόμενους να προμηθευτούν τα δικά τους αστέρια και η εταιρεία να διπλασιάσει τη δωρεά.

  • null

    Χορηγία εκδήλωσης

    Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χορηγούς που θα μάς δώσουν τη δυνατότητα να καλύψουμε τα έξοδα της εκάστοτε εκδήλωσης και να συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας, λαμβάνοντας τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη και τη θετική προβολή της εταιρείας.

  • null

    Εταιρικά δώρα

    Ψάχνετε κάποιο πρωτότυπο δώρο για τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας; Μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας ή να απευθυνθείτε στη δημιουργική ομάδα μας και να επιλέξετε μία πρόταση που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Κάθε αγορά συνεισφέρει στην εκπλήρωση μιας ακόμα ευχής παιδιού!

Στοιχεία επικοινωνίας

[email protected] ή 210 9637660 (εσωτ.124) ή στο [email protected] (εσωτ.111)