Μουσική, παιχνίδια και πολύ κέφι είχε η γιορτή που οργάνωσε η νεράιδα του Ο. και του Χ. Δύο πανέμορφα δίδυμα αγόρια, χαμογελαστά και κοινωνικά, με μία μεγάλη ευχή: να αποκτήσουν ο καθένας από ένα αναπαυτικό ειδικό αμαξίδιο, που θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους και θα τους διευκολύνει πολύ.

Οι νεράιδες λοιπόν, βρήκαν τα καλύτερα ειδικά αμαξίδια για εκείνους και τους ετοίμασαν και μία ακόμη έκπληξη. Κάλεσαν όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους, σε έναν υπέροχο χώρο και τους ετοίμασαν μία μικρή γιορτή. Διασκέδασαν όλοι με τα παιχνίδια και τις σκανταλιές του κλόουν, έκαναν face painting, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν ένα σωρό λιχουδιές. Το χαμόγελο δεν έφυγε λεπτό από τα χείλη των δύο αγοριών μας. Η μεγαλύτερη χαρά, όμως, ήταν, όταν κάθισαν στα αναπαυτικά τους καινούργια αμαξίδια, γνωρίζοντας ότι οι δρόμοι που τώρα τους ανοίγονται είναι πολλοί.

Μία μέρα με πολύ παιχνίδι, μουσική, γέλια, αγκαλιές και μπόλικη νεραϊδόσκονη, μικροί και διασκέδασαν με την ψυχή τους, με φόντο την όμορφη λίμνη. Τα παιδιά άνοιγαν τα δώρα τους με τόση χαρά, που ο Χ. είπε στη νεράιδα πως του ερχόταν να κλάψει!

Η μεγαλύτερη αδερφή των παιδιών, βλέποντας τα δύο αγόρια τόσο χαρούμενα, γινόταν και η ίδια ακόμη πιο χαρούμενη, αφού πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν όλοι μαζί ωραίες μεγάλες βόλτες. Η συγκεκριμένη ευχή, εκτός από την χαρά που προσέφερε, έφερε και μία μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα της οικογένειας και στην ποιότητα ζωής των δύο αγοριών.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βανέσσα Γκούμα, Σοφία Αμπατζίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Εστιατόριο Λίμνη Ζηρού, Two Queens – Event Planning, Myikona