Η Ρ. είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι, κοινωνικό και επικοινωνιακό. Από μικρή έμαθε να ιππεύει τα άλογα που ανήκαν στην οικογένειά της, ενώ οι αγαπημένες της Κυριακές είναι αυτές που μαζί με τον μπαμπά της έκαναν βόλτα με τα άλογα στη λίμνη της περιοχής. Παρόλο που πια δεν ιππεύει, η αγάπη της για τα άλογα έχει παραμείνει αναλλοίωτη. Κάθε φορά που μιλάει για αυτά, τα μάτια της λάμπουν.

Η Ρ. μας συνήθιζε να παίζει βόλεϊ, ενώ έκανε και ενόργανη, αλλά πλέον τα έχει σταματήσει λόγω της ασθένειάς της. Αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο και αυτό της στοίχισε πολύ. Όχι γιατί αγαπούσε ιδιαίτερα το σχολείο, αλλά γιατί θα έχανε την παρέα της και τις «πλάκες» τους.

Έτσι, ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο, για να ανακτήσει τον χαμένο χρόνο με τους φίλους της. Οι χρονοβόρες και μακροχρόνιες θεραπείες, την έχουν καθηλώσει σε περιορισμό, όμως οι βιντεοκλήσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα την επαναφέρουν στην κανονικότητά της σε κάποιο βαθμό.

Φυσικά, οι νεράιδες δεν σκόπευαν να της χαρίσουν απλώς ένα κινητό. Κατανοώντας την άμεση ανάγκη, εκπλήρωσαν άμεσα την ευχή της εν μέσω καραντίνας, ώστε να νιώθει ότι η ασθένειά της δεν της στερεί τους φίλους της. Και παρόλο που δεν μπορούσαν να είναι δίπλα της, φρόντισαν να γίνει αισθητή η παρουσία τους.

Την ημέρα της ευχής της, η Ρ. έλαβε ένα κουτί γεμάτο εκπλήξεις! Εκτός από το πολυπόθητο κινητό, βρήκε και μία θήκη στο αγαπημένο της κόκκινο χρώμα που απεικόνιζε ένα πανέμορφο άλογο. Η συλλογή ολοκληρώθηκε από όλα τα άλλα απαραίτητα αξεσουάρ που συμπληρώνουν ένα κινητό τηλέφωνο.  Δεν έλειψαν και τα δωράκια για τη μικρότερη αδερφή της. Μπαλόνια και είδη πάρτι, αλλά και μία τούρτα στις αγαπημένες της γεύσεις έφθασαν στην πόρτα της, σταλμένα με πολλή αγάπη από τις νεράιδες!

Το χαμόγελο στις φωτογραφίες που μας έστειλε και τα γλυκά της λόγια ήταν αρκετά για να καταλάβουμε τη χαρά που πήρε: «Ήταν όλα πραγματικά υπέροχα και η τούρτα γλυκιά σαν εσάς! Σας ευχαριστώ για όλα!», μας είπε. Έτσι, μας έδωσε και εμάς τη δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες ευχές, όσους περιορισμούς ή προσαρμογές και χρειαστεί να κάνουμε μέχρι να εξαλειφθεί ο ιός και λήξει η πανδημία.

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Sweebies, ζαχαροπλαστείο Galvas

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)