Εύχομαι να αποκτήσω έναν Gaming Υπολογιστή – παιδί ευχής, 14, λέμφωμα Non Hodgkin

Η συγκεκριμένη ευχή δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ασυνήθιστη. Ποιος όμως είναι εκείνος που θα κρίνει μια παιδική επιθυμία και τη βαθιά ανάγκη εκπλήρωσής της; Κανείς. Η ευχή που εκμυστηρεύτηκε στην ψυχολόγο του οργανισμού μας ο πυγμάχος μας, ήταν να αποκτήσει ένα gaming υπολογιστή. Και ήταν πραγματικά για εκείνον κάτι το μαγικό! Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή.

Τα τελευταία 6 χρόνια, ο νεαρός μας πυγμάχος έχει μία μεγάλη αγάπη: το kick boxing. Έχει αποκτήσει δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις. Τα πιο πρόσφατα από αυτά, συνοδεύονταν από τη διάγνωση της ασθένειας του, η οποία και θα τον κρατούσε μακριά από το αγαπημένο του άθλημα. Αποφασισμένος να συμμορφωθεί με τις νέες συνθήκες της καθημερινότητάς του για να γίνει καλά, ακολουθεί με προσήλωση τις διαδικασίες των θεραπειών του. Μία καθημερινότητα που απαιτεί αμέτρητες ώρες μέσα στο σπίτι, χωρίς κάποια δραστηριότητα έξω από αυτό.

Ο γλυκός μας έφηβος, είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει τον άσχημο εφιάλτη και να ακολουθήσει κατά γράμμα τις ιατρικές συμβουλές. Χρειάζεται όμως κάτι πολύ σημαντικό: έναν τρόπο να εκτονώνει την ενέργεια ενός παιδιού της ηλικίας του. Στην προκειμένη περίπτωση, ένας υπολογιστής που θα παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια και θα γεμίζει το χρόνο του, είναι ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη. Γνωρίζει ότι με πειθαρχία και συνέπεια στην αγωγή, θα έρθει η στιγμή που θα κατορθώσει να ξανανέβει στο ρινγκ. Και αυτή η στιγμή έφτασε με τις ευλογίες των ιατρών μας.

Στο πλαίσιο εκπλήρωσης της ευχής του, κατέφθασε με την οικογένεια, τους προπονητές και τους καλούς του φίλους στη σχολή πυγμαχίας. Έκανε χαλαρή προπόνηση με παγκόσμιους πρωταθλητές του αθλήματος και οι μαθητές τους, του προσέφεραν μια πληθώρα δώρων εντός του ρινγκ. Όταν ανοίχθηκαν όλα τα δώρα, συνέθεσαν όλα μαζί ένα ολόκληρο το σύστημα ενός gaming υπολογιστή. Όμως η ευχή δεν είχε τελειώσει ακόμη. Ξαφνικά ένας εκκωφαντικός ήχος ακούστηκε έξω από το γυμναστήριο. Ο νεαρός μας φίλος κατευθύνθηκε προς την έξοδο και δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε. Μία αστραφτερή κίτρινη Lamborghini – ακόμη μία μεγάλη του αγάπη – τον περίμενε για να του χαρίσει μια μοναδική εμπειρία: να τρέξει μέσα σε αυτή στην παραλιακή και να απολαύσει τα μαρσαρίσματα του οχήματος που ξεσήκωναν τον κόσμο.

Στη συνέχεια, αφού ολοκλήρωσε αυτήν την πρωτόγνωρη βόλτα, έφτασε στο εστιατόριο και συνάντησε όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους που τον περίμεναν με αγωνία. Φαινόταν τόσο ολοκληρωμένος και ευτυχής με όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα! Ήταν απόλυτα ήρεμος και ικανοποιημένος που ο πολυπόθητος υπολογιστής βρισκόταν στα χέρια του, ενώ το πρόσωπό του ακτινοβολούσε όλα τα όμορφα συναισθήματα που γέμιζαν την καρδιά του εκείνη τη στιγμή.

Η ώρα της αναχώρησης έφτασε σχεδόν ταυτόχρονα με τις πρώτες ψιχάλες βροχής, που λες και κάποιος συνωμότησε μαζί της για να τις κρατήσει από νωρίς φυλακισμένες, προκειμένου τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο στη διαδρομή με το αυτοκίνητο των ονείρων του. Η εκπλήρωση της ευχής ολοκληρώθηκε με πολλές αγκαλιές ως έκφραση ευγνωμοσύνης της οικογένειας προς εμάς. Πολλά και ανάμεικτα τα συναισθήματα που μας άφησε η συνάντησή μας με ένα πανέμορφομέσα και έξω – πλάσμα, έναν μοναδικό μαχητή της ζωής.

Εμείς τόσο μικροί μπροστά στην τόσο μεγάλη δύναμή σου,  έχεις κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό μας, νεαρέ μας πυγμάχε! Να παραμείνεις μαχητής στο ρινγκ αλλά και στη ζωή κι εμείς σου ευχόμαστε να είσαι πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

θερμά την Pepsico για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Φανή Πολίτη, Γιώργος Λακαρδής, Νεκταρία Γιαννατά

τους χορηγούς σε είδος: Old School Fight Gym, George’s Steakhouse, Myikona, Γιώργος Σουρμελάκης – Lamborghini

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)