Είναι δυνατόν μια τέτοια φαινομενικά απλή ευχή να εξελιχθεί σε μυστική αποστολή; Κι όμως είναι!

Οι νεράιδες έπρεπε να βρουν τρόπο να έχουν το πεδίο ελεύθερο στο σπίτι του Παναγιώτη, ώστε ο ήρωας μας να μην καταλάβει τίποτα. Μετά από σκέψη, μελέτη και μπόλικη νεραϊδόσκονη κανόνισαν να τον στείλουν με την οικογένειά του για ένα διασκεδαστικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη. Στην όμορφη νύμφη του Θερμαϊκού, ο μικρός μας επισκέφθηκε το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, διασκέδασε στο λούνα παρκ, γεύθηκε την απολαυστική κουζίνα της πόλης κι έζησε χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Κι ενώ στη Θεσσαλονίκη η μαγεία του ταξιδιού τον έκανε να ξεχάσει τα πάντα, ακόμη και την ευχή του, στην Αθήνα συνέβαινε κάτι μαγικό: μια νεράιδο-εισβολή στο σπίτι του Παναγιώτη. Εκεί, οι νεράιδες δούλευαν πυρετωδώς για να επιτύχουν τον στόχο τους και τίποτα δεν μπορούσε να τις σταματήσει, ούτε καν μια αναπάντεχη διακοπή ρεύματος, νεράιδες είναι αυτές! Με στοχοπροσήλωση κι επιμονή  κατάφεραν να έχουν έτοιμο και στημένο τον υπολογιστή έγκαιρα.

Όταν  οι οικογένεια  κι ο Παναγιώτης επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν τους φίλους και τα ξαδέλφια του μικρού να τους υποδέχονται θερμά. «Υπάρχει κάπου ένα κρυμμένο γλυκό και μια έκπληξη», είπαν οι νεράιδες στον Παναγιώτη, κι ο ανυποψίαστος μικρός άρχισε να ψάχνει στα δωμάτια.

Όλοι περίμεναν με αγωνία την αντίδρασή του όταν θα έμπαινε στο δικό του, αλλά αυτό που συνέβη ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Βλέποντας μπροστά του τον gaming υπολογιστή που είχε ευχηθεί, ο ντροπαλός Παναγιώτης τσίριξε από χαρά κι ενθουσιασμένος χώθηκε κάτω από το γραφείο του.
«Όσα “ευχαριστώ” και να πούμε, όσο χαρούμενοι και να πούμε ότι είμαστε, είναι λίγο μπροστά σ’ αυτά που νιώθουμε. Κάνατε ομορφότερη τη ζωή του», είπε συγκινημένη η μητέρα του.

Μετά την αρχική έκπληξη μέσα σε γέλια που αντηχούσαν σ’  όλο το σπίτι, ο Παναγιώτης  άνοιξε όλα τα δώρα μαζί με τα ξαδέλφια και τους φίλους του.
«Επιτέλους ένα εκτυπωτής που δουλεύει» αναφώνησε, όταν είδε τον καινούριο του εκτυπωτή κι όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Ο Παναγιώτης διασκέδασε με την ψυχή του και η ημέρα συνεχίστηκε γιορτάζοντας και παίζοντας με τους φίλους και την οικογένειά του.
Για μια ακόμη φορά η μυστική αποστολή είχε στεφθεί με επιτυχία!

θερμά την Technomar Shipping Inc. και τον κ. Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Λένα Καφρίτσα, Τάνια Γεωργουλέτη, Όλγα Καραγιάννη, Νατάσα Ζλατά, Κωνσταντίνος Καρίκας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Porto Palace Hotel, Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, Μαμαλούκα, Canteen, Magic Park, Μπισκοτόκοσμος, Το Πυροτέχνημα, Bitdefender Greece, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!