Το ταξίδι της ευχής του Παναγιώτη διήρκησε αρκετά! Συναρπαστικό, με εκπλήξεις και χαρές όσο και με προκλήσεις και αγώνες. Ένα παιδί τόσο γλυκό που κάθε φορά που οι νεράιδες το συναντούσαν, ένα μεγάλο χαμόγελο απλωνόταν στα πρόσωπά τους και μοιράζονταν την λαχτάρα του να αποκτήσει ένα κατάδικό του δωμάτιο!

Είχε πια μεγαλώσει και ως δυνατός ήρωας που αντιμετώπισε θεριά που λίγοι θα τολμούσαν, είχε έρθει η στιγμή να μείνει μόνος στο δικό του χώρο. Για δύο πράγματα ήταν απόλυτα βέβαιος: πρώτον, ήθελε ένα κρεβάτι να μοιάζει με van – μας το έδειξε μάλιστα σε φωτογραφία για να μην υπάρχουν αμφιβολίες – και δεύτερον, ήθελε το δωμάτιό του να έχει χαρούμενα χρώματα.

Χρειάστηκαν πολλά νεραϊδοσυμβούλια και ένας ολόκληρος στρατός από ξωτικά για να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα όσα είχε ο Παναγιώτης στο μυαλό του. Όλα έπρεπε να οργανωθούν με απόλυτη ακρίβεια, λεπτομέρεια και συντονισμό! Η πανδημία δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο. Με αγάπη και αφοσίωση, ζυμώθηκαν τα κατάλληλα υλικά και το δωμάτιο πήρε την πρωταρχική του μορφή!

Στρώθηκε ένα φωτεινό ξύλινο δάπεδο κι ο τοίχος που υψώθηκε στολίστηκε με έναν λαμπερό ήλιο στα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος… με το κύμα που σκάει ακριβώς μπροστά του. Το σκηνικό ήταν έτοιμο. Έμενε μόνο να ταξιδέψει το μπλε φορτηγό για να μεταμορφωθεί από τις νεράιδες σε κρεβάτι. Κι αν δε μας πιστεύετε, ο Παναγιώτης θα σας επιβεβαιώσει πως οι ρόδες του αλήθεια γυρίζουν. Κι αν έκανε αυτό το φορτηγό ταξίδια πολλά, τώρα μηδένισε το κοντέρ και θα γράψει με οδηγό τον Παναγιώτη τα πιο γεμάτα και πολύχρωμα χιλιόμετρα!

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Κουτσουρίδου Μαρία για τη συμβολή της στις κατασκευαστικές προκλήσεις της ευχής του Παναγιώτη μας!

τους εθελοντές μας: Αναγνωστοπούλου Μαρίνα-Αστάρτη, Καρβουνάς Γιάννης, Boris Anchev

τους χορηγούς σε είδος: 3DHUB, Elite Strom, EPS Wood, FORMIC PLAST – AΦΟΙ ΚΩΣΤΑΚΗ Ο.Ε, Intralink Logistics, La Redoute, Lighting Expert, Mini Fee, Nastos Electric, Pennie, Pizza Fan, Sigma, Vitex, Wood & Dreams, ΓΕΡΑΚΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, Γυψοπλάκ, Δεσίκος, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!