Η Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου του 2022, η τελευταία εκπομπή του χρόνου, ήταν αφιερωμένη στα παιδιά του Make-A-Wish Ελλάδος και στις οικογένειές τους. Παιδιά και οικογένειες ευχής, νεράιδες και ξωτικά, βρέθηκαν στο στούντιο του «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ», με την αγαπημένη μας Πρέσβειρα, Φαίη Σκορδά, και μάς εξιστόρησαν τη δική τους εμπειρία από το ταξίδι της ευχής και την επίδραση που είχε αυτό στην ζωή τους. Συγκινηθηκάμε, δακρύσαμε, γελάσαμε, και κυρίως καταφέραμε με την αγάπη του κόσμου να συγκεντρώσουμε χρήματα για την εκπλήρωση 21 ευχών που ήταν σε αναμονή!

Από τις 21 ευχές έχουν εκπληρωθεί εώς σήμερα οι 19 και μένουν ακόμα 2 σε αναμονή. Ο Γιώργος απέκτησε το κινητό τελευταίας τεχνολογίας που πάντα επιθυμούσε για να επικοινωνεί με τους φίλους τους τις δύσκολες και μοναχικές ώρες του νοσοκομείου, η Αναστασία συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό που κυριολεκτικά λατρεύει, ενώ η Βασιλική χόρεψε με την αγαπημένη της Ελένη Φουρέιρα και της ζήτησε να την κάνει διάσημη! Ο Σπύρος έγινε πυροσβέστης με όλες τις τιμές και η Μάνια έζησε μοναδικές στιγμές στο party της, που σκοπό είχε να γιορτάσει την ιασή της όπως μας είπε με δικά της λόγια. Η χαρισματική Λίλιαν δε, παίζει χειμώνα – καλοκαίρι πια στο δικό της υπέροχο δεντρόσπιτο στην αυλή του σπιτιού της στην Κέρκυρα!

Οι ευχές υιοθετήθηκαν και εκπληρώνονται, χάρη στη συγκινητική συμμετοχή του κόσμου μέσω SMS και online δωρεών, αλλά και στην ανταπόκριση των εταιρειών κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το ταξίδι της ευχής των παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος αναρτάται στο site του οργανισμού, σύμφωνα με τη δημοσιότητα που η οικογένεια επιτρέπει, με την προβολή του προσώπου του παιδιού ή όχι. Εάν αναζητήσετε στο www.makeawish.gr τις ευχές που αναφέρουν τη λέξη ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ, θα μπορέσετε να δείτε σχεδόν όλα τα παιδιά που έζησαν την μαγική εμπειρία της ευχής τους!

Θερμά ευχαριστώ σε κάθε έναν ξεχωριστά που αφιέρωσε χρόνο και χρήματα για το έργο του οργανισμού, καθώς και στις παρακάτω εταιρείες και ιδιώτες: La vie en Rose και προσωπικά στους Δήμητρα Κατσαφάδου και Νικόλα Μαλακοδήμο, Μεταφορική Αφοί Πλέσσα, By the Glass, Greek Customs Brokers, Βούλης Χημικά ΑΕ και προσωπικά στην κα Βούλη γιαγιά του μικρού Θάνου μας, στην Έλενα Χριστοπούλου – Fab ΜΙΚΕ, Judah Club, Κοινωνικό Κέντρο Σταύρος Χαλιώρης, Νίκο Κοκλώνη και Alterinfo Media – Σταύρο Καλογεράκη. Χίλια ευχαριστώ και στον δωρητή μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη η δωρεά του και υιοθέτησε εξ’ ολοκλήρου μία ευχή!