Ο Π. είχε εκφράσει την αγάπη και το πάθος που τρέφει για την παραγωγή μουσικής, ένα ενδιαφέρον του που μπόρεσε να το απολαύσει στο έπακρο. Στη φιλοξενία του στούντιο ηχογράφησης και με την καθοδήγηση και βοήθεια του ίδιου του ιδιοκτήτη και του συνεργάτη του, δημιούργησε το δικό του τραγούδι.

Το έγραψε, το ηχογράφησε και το μόνταρε. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά υπέροχο και ο ίδιος φάνηκε ότι το ευχαριστήθηκε πολύ, ζώντας μία μέρα στο στούντιο σαν επαγγελματίας καλλιτέχνης, όπως αυτοί που θαυμάζει. Οι νεράιδες τον έκαναν να πιστεύει ότι η μέρα θα τελείωνε εκεί και πως ο υπολογιστής του θα παραδοθεί άλλη μέρα – όμως αυτό δεν ήταν η πραγματικότητα.

Αφού τον αφήσαμε σπίτι και τον χαιρετήσαμε, μετά από 5 λεπτά χτυπήσαμε και πάλι το κουδούνι του σπιτιού του, αυτή τη φορά φορτωμένοι με την τούρτα και τα δώρα του. Ο Π. έμεινε άφωνος και με το που μπήκαμε στο σπίτι, δεν χαράμισε ούτε λεπτό και άρχισε το στήσιμο του καινούργιου του υπολογιστή! Άνοιγε με προσοχή κάθε συσκευασία και με προσοχή έστησε τον καινούργιο του εξοπλισμό, ο οποίος, όπως μας εμπιστεύτηκε ο ίδιος, τον έκανε πάρα πολύ χαρούμενο!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώτα Παλιούρα, Εύα Μύτκολλι

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, BASHMENT CAFE-BAR-RADIO-STORE , BLUESOFT, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS