«Ξεφύγαμε από το άγχος και το στρες και γεμίσαμε την καρδιά μας με ελπίδα και φως! Φεύγοντας γεμίσαμε τις βαλίτσες μας με πολλά δώρα και όμορφες αναμνήσεις! Θα σας έχουμε πάντα στην καρδιά μας… Αστέρια φωτεινά στη ζωή και την ψυχή μας!», ήταν τα λόγια της μητέρας της Π., όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους.

Η Π. είχε μία μοναδική ευχή, που χρόνια φώλιαζε στην καρδιά της: να πάει στο χωριό του Άγιου Βασίλη, στο μαγευτικό Ροβανιέμι. Ήταν ένα όνειρο που φαινόταν σαν παραμύθι, γεμάτο εμπειρίες που ήθελε να ζήσει. Είχε κάνει έρευνα για το τι θα ήθελε να δει και να κάνει σ’ αυτό το ταξίδι και μας τα είπε όλα! Και οι νεράιδες φρόντισαν να εκπληρωθεί η ευχή της με τον καλύτερο τρόπο.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε με σαφάρι στη θαυμάσια παγωμένη φύση, όπου συνάντησε όχι μόνο ταράνδους αλλά και τις εκθαμβωτικές πολικές αρκούδες. Η Π. πραγματοποίησε το όνειρο τής βόλτας με χάσκι, αφήνοντας τη σφραγίδα της στα λευκά μονοπάτια. Στη φάρμα με τους ταράνδους, ανακάλυψε τον κόσμο τους και έζησε μια μοναδική εμπειρία. Το snowmobile αποδείχτηκε πολύ διασκεδαστικό! Και είχε και την τύχη να δει το μαγευτικό Βόρειο Σέλας! Με το παγωμένο τοπίο να την περιβάλλει, αισθάνθηκε τη μαγεία του χειμώνα να την αγκαλιάζει. Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η επίσκεψή της στο Santa Village – Santa Park, όπου συνάντησε τον Άγιο Βασίλη και τα σκανδαλιάρικα ξωτικά του.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις έκαναν την παρουσία της ακόμα πιο μαγική. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα ζεστά φώτα και η θερμή φιλοξενία των ντόπιων δημιούργησαν ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Κάθε στιγμή σε αυτή τη μαγευτική πόλη ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη της.

θερμά τη HELLENiQ ENERGY για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX