Ο Π. είναι ένα γλυκύτατο παιδί που όταν ξεκινάει να μιλάει γίνεται ακόμα πιο αξιολάτρευτος! Το όνειρό του ήταν να αποκτήσει τη δική του παιδική χαρά, που θα μπορούσε να παίζει μόνος, αλλά και με τους φίλους του.

Η νεράιδα, λοιπόν, δεν μπορούσε να του χαλάσει το χατίρι και του ετοίμασε μία υπέροχη παιδική χαρά, με όλα τα παιχνίδια που ήθελε. Οι ετοιμασίες και το στήσιμο γίνονταν κρυφά από τον ίδιο, ώστε να είναι μία μεγάλη έκπληξη. Η μητέρα του, όταν ολοκληρώθηκε, μας είπε ότι είναι φανταστική και ήταν σίγουρη πως θα του άρεσε πολύ.

Ώσπου έφτασε η μεγάλη μέρα των εγκαινίων και των αποκαλυπτηρίων. Η αντίδραση του Π. όταν είδε την παιδική χαρά, έβαλε τέλος στην αγωνία νεράιδων και ξωτικών για το αν θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες του. Χάρηκε τόσο πολύ, που έμεινε με ανοιχτό το στόμα! Αυτό, φυσικά, κράτησε λίγο και πολύ γρήγορα ξεχύθηκε να παίξει. Ξετρελάθηκε με την τεράστια χελώνα με την άμμο και δεν χόρταινε παιχνίδι, παρέα με τους φίλους του! Άνοιξε όλα τα δώρα του, που επίσης τον ενθουσίασαν, αλλά αγωνιούσε και για κάτι ακόμα…. ήθελε να δει την τούρτα του! Είχε δει πολλά βίντεο από ευχές άλλων παιδιών και ήξερε ότι πάντα κάνουμε μία τούρτα. Ανυπομονούσε, λοιπόν, να δει τη δική του και, ευτυχώς, του άρεσε πολύ.

Η μέρα κύλησε με πολύ παιχνίδι για τον φίλο μας, ο οποίος όταν πήγε να κοιμηθεί το βράδυ, ρώτησε με αγωνία τη μαμά του αν όντως αυτή η παιδική χαρά είναι δική του πια κι εκείνη ασφαλώς τον διαβεβαίωσε πως δεν θα του την πάρει κανείς, είναι ολόδική του. Έκτοτε, κάθε μέρα, ανυπομονούσε να παίξει στην παιδική χαρά του.

Κι έτσι, η παιδική αθωότητα του Π. και η γλυκύτητά του κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά όλων των νεράιδων!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιάννης Σολανάκης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: INFINITY ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, MIKE DOUNDOULAKIS VIDEO,ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, CAMELINO, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ PLAYGROUNDS Α.Ε.,LEROY MERLIN, GO GROW, CRAFTBOX, TRAMPOLINO.GR, ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, MYIKONA, CRAFTBOX