Η Ρ. ήξερε πολύ καλά τι ήταν αυτό που επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο. Η βαθύτερη επιθυμία της ήταν να αποκτήσει την αγαπημένη της πρέσα μαλλιών, γιατί έχει πολύ σγουρά μαλλιά και καμία άλλη πρέσα δεν έχει το σωστό αποτέλεσμα και ως επί το πλείστων, καταστρεφόταν και η τρίχα της. Αυτό εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες, εξηγώντας πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη να μπορεί να απολαμβάνει τα μαλλιά της ισιωμένα, χωρίς να τα καταστρέφει.

Μία γλυκιά έφηβη, κοινωνική, με πολυάσχολο πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες, που θέλει να φροντίζει την εμφάνισή της εύκολα, γρήγορα και σωστά. Η Ρ. και η οικογένειά της είχαν δει στην ιστοσελίδα του οργανισμού τις ιστορίες άλλων ευχών και είχαν εντυπωσιαστεί. Δεν πίστευαν, όμως, πως κάτι αντίστοιχο θα ζούσαν κι εκείνοι. Το κορίτσι μας, θεωρώντας πως αυτό που ζήτησε ήταν κάτι μικρό, είχε την εντύπωση ότι θα της το στέλναμε απλώς στο σπίτι. Αλλά οι νεράιδες είναι εδώ για κάτι πολύ περισσότερο από το να παραδώσουν απλά ένα αντικείμενο.

Μια και η ευχή της σχετίζεται άμεσα με μαλλιά και χτένισμα, δεν υπήρχε πιο ιδανικό σκηνικό από έναν χώρο αφιερωμένο στην κομμωτική. Όταν έφτασαν στο κομμωτήριο, μαζί με τη νεράιδα, μπαλόνια με το όνομα της Ρ. στόλιζαν τον χώρο, ενώ γλυκές λιχουδιές ήταν απλωμένες σε κάθε γωνιά. Βεβαίως, δέχθηκαν μία θερμότατη υποδοχή, όπως αρμόζει σε μία πρωταγωνίστρια! Η Ρ. ήταν η πρωταγωνίστρια στο δικό της μοναδικό ταξίδι της ευχής.

Αφού, λοιπόν, την υποδέχτηκαν, την οδήγησαν στον χώρο, όπου ξεκίνησε η περιποίηση. Σκοπός, φυσικά, ήταν να της διδάξουν τόσο τη σωστή χρήση της καινούργιας της πρέσας όσο και τα μυστικά για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της. Όσο η ίδια και η μητέρα της απολάμβαναν τις περιποιήσεις των κοριτσιών, ο αδερφός και ο πατέρας της παρακολουθούσαν με μεγάλη χαρά. Τα μάτια του πατέρα της έλαμπαν, βλέποντας την κόρη του τόσο χαρούμενη!

Η Ρ. ξετρελάθηκε και με τα υπόλοιπα δώρα της και ιδιαίτερα αγάπησε τα scrunchies, γιατί η κομμώτρια τής συνέστησε να μη χρησιμοποιεί λαστιχάκια που καταστρέφουν τα μαλλιά και τα scrunchies είναι ό,τι χρειάζεται. Ήταν και σε υπέροχα χρώματα! Όταν τελείωσαν οι κοπέλες, το αποτέλεσμα δικαίωσε πλήρως τη Ρ. που δεν χόρταινε να βλέπει τα υπέροχα ισιωμένα μαλλιά της να λάμπουν.

Ένα διαφορετικό ταξίδι ευχής για ένα μοναδικό κορίτσι!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ντανιέλα Μάστορα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: L’ Oreal, Lokali, Μουσείο των Ψευδαισθήσεων, SlimBites, Melisway

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ