«Εσύ είσαι το τυχερό μου αστέρι», της τραγούδησε ο Ορέστης Χαλκιάς και η Σταματούλα έλιωσε! Βαθιά συγκινημένη, έβλεπε το απόλυτο εφηβικό της crush και δεν υπήρχε τίποτα άλλο για εκείνη!

Η Σταματούλα είναι ένα γλυκύτατο και ευδιάθετο κορίτσι με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Από την αρχή είχε μια και μοναδική ευχή στο μυαλό της: Να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο της ηθοποιό Ορέστη Χαλκιά! Πρώτη φορά τον είδε στο trailer της τηλεοπτικής σειράς, στη σκηνή που τραγουδάει το «Τυχερό Αστέρι» και από εκείνη την στιγμή ξετρελάθηκε. Μας είπε, λοιπόν, ότι αυτό που θα ήθελε περισσότερο από καθετί, ήταν να περάσουν χρόνο μαζί και να τον γνωρίσει. Κι έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της ευχής της.

Όταν η νεράιδα της της ζήτησε να διαλέξει τα ρούχα που θα φορούσε την ημέρα της συνάντησής τους, εκείνη επέλεξε να αγοράσει ένα πουκάμισο που είχε και φράουλες στο σχέδιό του, γιατί ο Ορέστης είχε ένα παρόμοιο πουκάμισο και είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram. Μιλάμε για πιστή follower!

Μόλις την πήρε τηλέφωνο η νεράιδα της για να της ανακοινώσει την ημέρα που θα συναντούσε το ίνδαλμά της, έπεσε κυριολεκτικά στο πάτωμα! Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Όπως ήταν αναμενόμενο, την ημέρα εκείνη ξύπνησε από πολύ νωρίς – αν κοιμήθηκε και καθόλου δηλαδή, από την ανυπομονησία της.

Το ραντεβού ήταν σε escape room, στο οποίο θα έπαιζαν μόνο η ίδια και ο Ορέστης. Μόλις τον είδε, της κόπηκε η λαλιά κυριολεκτικά! Για 50 ολόκληρα λεπτά ήταν μαζί του και προσπαθούσαν να λύσουν τους γρίφους για να ανοίξουν την κλειδωνιά. Όταν τελείωσε το παιχνίδι και βγήκαν, ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες, αυτόγραφα, η τούρτα που τους ενθουσίασε γιατί ήταν με τα αγαπημένα της doughnuts και τα αγαπημένα του γλυκά.

Η στιγμή όμως που μάγεψε τους πάντες, και περισσότερο φυσικά τη Σταματούλα, ήταν όταν της τραγούδησε το «Τυχερό αστέρι», παραφράζοντας λίγο τους στίχους, για να της το απευθύνει ως «για σένα, Σταματούλα, ανθίζουνε κόκκινα ρόδα…!». Έτρεμε ολόκληρη, δεν μπορούσε να συνέλθει, να μιλήσει. Είναι το εφηβικό της crush και την ημέρα της ευχής της βρισκόταν σε ένα δικό της κόσμο όπου δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από τον Ορέστη! Πλημμυρισμένη από τα συναισθήματά της, τον κοίταζε όλη την ώρα και της αρκούσε μόνο αυτό. Ο Ορέστης την πείραζε διαρκώς, της έκανε πλάκα και τη βοήθησε πάρα πολύ να χαλαρώσει. Όταν έφυγε, η Σταματούλα ξέσπασε σε κλάματα ευτυχίας…  

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Χρυσούλα Σπανού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COLOR SKATES, ATHENS CLUE ESCAPE, ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: REDLOOP AGENCY  

Φέτος το καλοκαίρι, δίνουμε ΜΑΖΙ την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά ευχής να «βουτήξουν» στην ευχή τους. Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο make-A-splash στο ΕΔΩ