Ο Σ. είναι ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό παιδί που ζει μέσα σε μία εξαιρετικά δεμένη οικογένεια. Περνάει πολύ χρόνο με τους γονείς του, διασκεδάζοντας και παίζοντας. Ωστόσο, έχει και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες που ο ίδιος αγαπάει, όπως να βλέπει σειρές φαντασίας, να μαθαίνει για την ιστορία, τους δεινόσαυρους, να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και να κάνει τα αγαπημένα του αθλήματα.

Ο Σ., όταν γνώρισε τις νεράιδές του, ήξερε από την αρχή τι ήταν αυτό που επιθυμεί: έναν καινούργιο υπολογιστή, για να μπορεί να ψάχνει και να μαθαίνει συνεχώς νέες πληροφορίες για όλα του τα ενδιαφέροντα.

Την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του, οι νεράιδές του είχαν κανονίσει κάτι που θα τον ενθουσίαζε. Μεταφέρθηκαν σε έναν κόσμο βγαλμένο από τη μυθολογία, που τον ταξίδεψε στην αρχαία Ελλάδα και την εποχή που οι Ολύμπιοι Θεοί βασίλευαν. Ο μικρός μας τους αναγνώρισε όλους και τα ομοιώματα ήταν σαν να ζωντανεύουν μπροστά του. Έμαθε για τον Δία, τον Ερμή, την Αθηνά και όλους τους υπόλοιπους θεούς της Αρχαίας Ελλάδας και ο ενθουσιασμός τον είχε κατακλίσει.

Αφού εξερεύνησε κάθε γωνιά του χώρου και έπαιξε με την αδερφή του στον παιδότοπο, είχε έρθει η στιγμή να απολαύσει τις αγαπημένες του λιχουδιές. Εκεί τον περίμεναν και πολλά δωράκια, τα οποία είχαν αφήσει τα σκανταλιάρικα ξωτικά. Με αγωνία ο μικρός μας τα ξετύλιγε ένα-ένα, με βοηθό του, φυσικά, την αδελφούλα του. Όλα τα αξεσουάρ του υπολογιστή βρίσκονταν μπροστά του: ποντίκι, πληκτρολόγιο, εκτυπωτή, ακουστικά και πολλά άλλα. Το λαμπερό χαμόγελό του αποζημίωσε και με το παραπάνω τις νεράιδές του!

Όταν πέρασε η ώρα, είχε έρθει η στιγμή ο μικρός μας να αποχαιρετήσει τις νεράιδές του. Είχε ζήσει, όμως, τόσα πολλά εκείνη τη μέρα, που δεν θα την έβγαζε ποτέ από το μυαλό του, και θα του έδινε το θάρρος που τόσο χρειαζόταν.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Δημητρίου Αριέτα, Μπόρις Άντσεβ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, La Pasteria, Fresh, Explore, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ PLACEBO EVENTS, Blue Soft

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!