Απλά και λιτά, μας είπε ο Χάρης ότι η ευχή του ήταν να πάει στο χωριό του Άγιου Βασίλη, γιατί ήθελε να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη. Και ένα ονειρεμένο ταξίδι ευχής ξεκίνησε! Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους να οργανώσουν για εκείνον μία αξέχαστη εμπειρία. Εκεί, όπου το όνειρο κάθε παιδιού γίνεται πραγματικότητα και τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια παίρνουν σάρκα και οστά!

Οι στιγμές που έζησε ο Χάρης στο μαγευτικό Ροβανιέμι μετέτρεψαν την επίσκεψή του σε ένα ταξίδι όχι μόνο στη γεωγραφία αλλά και την ψυχή ενός μαγικού τόπου. Έκανε βόλτες στα λευκά τοπία, συναντώντας ταράνδους και πολικές αρκούδες, ενώ τα χιονοπέδιλα του αφήναν ίχνη στο χιονισμένο έδαφος. Κάθε γωνιά του Ροβανιέμι ήταν γεμάτη με παιχνίδια, χαμόγελα και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Στο χωριό του Άγιου Βασίλη, ο Χάρης γνώρισε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, που τον περίμενε με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ τα ξωτικά ετοίμαζαν δώρα και επιδίδονταν σε διάφορες σκανδαλιές. Έκανε βόλτα με snowmobile και έλκηθρο, είδε από κοντά τους ταράνδους και τις πολικές αρκούδες, έπαιξε με το χιόνι και έκανε βόλτα στα χιονισμένα δρομάκια της πόλης. Δοκίμασε ποικιλία λαχταριστών λιχουδιών, γνώρισε μια διαφορετική κουλτούρα και πέρασε μοναδικές στιγμές μαζί με την οικογένεια του. Είχε επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσει και το Ελσίνκι, την πρωτεύουσα της Φινλανδίας, κάτι που τον χαροποίησε ακόμα περισσότερο.

Το Ροβανιέμι χαρακτηρίζεται ως ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα, αλλά για τον Χάρη σίγουρα ήταν ο απόλυτος προορισμός για την ευχή του και έτσι, όπως σε αυτό το μέρος η μαγεία συναντά την πραγματικότητα, εκείνος συνάντησε τα όνειρά του!

θερμά την SEPTONA για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, Mykona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX