Ο Χάρης είναι γεμάτος όρεξη για παιχνίδι! Έχει πλέον αποθεραπευτεί και είναι γεμάτος ενέργεια και περιέργεια. Η μητέρα του μιλούσε συνέχεια για τη νεράιδα του, την οποία ο Χάρης είχε αγαπήσει πριν να γνωρίσει, γιατί θα πραγματοποιούσε την πιο μεγάλη ευχή του: να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Είναι η αγαπημένη του φιγούρα των παραμυθιών και η κόκκινη στολή του τον ξετρελαίνει!

Μας περιέγραψε ακριβώς πώς τα είχε στο μυαλό του: Η βαθύτερη επιθυμία του ήταν να επισκεφθεί τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι του. Ο Santa θα καθόταν στον θρόνο του, περιμένοντας τον Χάρη. Όσο ο Χάρης θα πλησίαζε, ο Santa θα φαινόταν πιο τεράστιος στα μάτια του. Φανταζόταν πως συναντούσε τους ταράνδους, συμπεριλαμβανομένου και του Ρούντολφ βεβαίως, και τα ξωτικά, που θα ετοίμαζαν τα δώρα για να τα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης. Η ευχή του φυσικά ήθελε να γίνει τα Χριστούγεννα, όταν ο Άγιος θα ξεκουραζόταν στο σπίτι του.

Έτσι, ένα πρωί, ξεκίνησε με την οικογένειά του το ταξίδι τους για το παραμυθένιο χωριό στο Ροβανιέμι. Εκεί, στο παγωμένο, πανέμορφο τοπίο, συνάντησαν τους αξιαγάπητους τάρανδους, τις κατάλευκες πολικές αρκούδες, και τα πανέμορφα σκυλιά χάσκι. Έκαναν βόλτα με έλκηθρο και snowmobile. Και, φυσικά, έγινε και η μεγάλη συνάντηση του Χάρη με τον Άγιο Βασίλη. Όπως το είχε φανταστεί ο φίλος μας, ο Άγιος Βασίλης τον υποδέχτηκε καθισμένος στον θρόνο του, ενώ τα σκανδαλιάρικα ξωτικά ετοίμαζαν τα δώρα, κάνοντας όμως και διάφορες ζαβολιές. Το χαμόγελο του παιδιού έλαμπε, σαν το πιο φωτεινό αστέρι.

Η μητέρα του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της, που έβλεπε το παιδί της τόσο χαρούμενο. Είπε, μάλιστα, στη νεράιδά του ότι στην πραγματικότητα εκπληρώθηκαν δύο ευχές: «Τα μαλλάκια του και να δει τον Άγιο Βασίλη!». Ο Χάρης και η οικογένειά του έζησαν τη μαγεία των παραμυθιών και δημιούργησαν αξέχαστες αναμνήσεις, που τους συντροφεύουν και τους βοηθάνε να ξεπεράσουν τη δύσκολη περιπέτεια που έζησαν.

θερμά την Empire Bulkers για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: FREE NOW ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX