«Αν μια μέρα την ευχή σου τη σκεφτείς,

αρκεί σε μια νεράιδα να την πεις,

και όσο πιο γρήγορα τη μοιραστείς,

τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ευτυχία που θα βρεις!»

 

Σαν να το γνώριζε το τραγούδι των νεραϊδών η Χριστίνα, έψαξε να μας βρει για την ευχή της όσο πιο σύντομα γίνεται! Για καιρό έλεγε στη μαμά της πόσο πολύ θα ήθελε ένα καινούριο δωμάτιο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Ένα δωμάτιο που να νιώθει ΔΙΚΟ ΤΗΣ.

Παστέλ χρώματα και όμορφα μοτίβα κόσμησαν ολόκληρο το δωμάτιο. Ένα κρεβάτι υπερυψωμένο με αστέρια δίπλα του κρεμασμένα να τη συντροφεύουν στο σκοτάδι κάλυψε τον τοίχο και ένα γραφείο νεανικότατο και μοντέρνο ήταν έτοιμο να υποδεχθεί όλα τα βιβλία και τα τετράδια που στο μέλλον θα χρειαστεί.

Την κατάλληλη ευκαιρία να ετοιμάσουμε το νέο της δωμάτιο τη βρήκαμε, όταν η Χριστίνα θα πήγαινε να επισκεφθεί τη γιαγιά της. «Ώσπου να γυρίσει, θα έχουμε γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να είναι όλα έτοιμα!», σκεφτήκαμε! Η Χριστίνα σε μια απόφαση στιγμής ήθελε να περάσει το βράδυ στο σπίτι της γιαγιάς της. Όσο εκείνη, λοιπόν, κοιμόταν, δεν γνώριζε ότι η τύχη της δούλευε, και μαζί με την τύχη, δούλευαν και τα ξωτικά και οι νεράιδες στο δωμάτιό της…

Την επόμενη μέρα, σαν έκανε να επιστρέψει σπίτι της, περνώντας το κατώφλι, ένιωσε σαν κάτι να είχε αλλάξει. Δεν μπορούσε να το δει, αλλά το αισθανόταν. Έτρεξε στο δωμάτιό της. Οι νεράιδες είχαν φέρει όντως τα πάνω-κάτω.

«Ελάτε να δείτε το δωμάτιο!», φώναξε. Ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με όλη της την οικογένεια που ήταν δίπλα της σε κάθε δυσκολία. Δεν τους άφησε από το πλάι της στιγμή. Ένα γλυκό φιλί από τον μπαμπά της και μια θερμή αγκαλιά από τον παππού της ήρθαν να συμπληρώσουν την έντονη συγκίνηση της μικρής μας νεράιδας που είχε κατακλύσει το νέο της δωμάτιο.

θερμά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Λιάνα Παπαζήση, Μίνα Σεχλίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Echo Deco, Elite Strom, IKEA, Intralink Logistics, Myikona, Perfect Mall, Photostar, Vitex, Woodyline, E-diakosmisi, Ελαιοχρωματισμοί ΜΕΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ Ανδρέας, Ζαχαροπλαστείο ΝΙΚΟΣ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!