Η ευχή του Λάζαρου ήταν να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο, που θα του προσφέρει τη σωστή στήριξη, μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη ελευθερία στις καθημερινές του μετακινήσεις και τις αγαπημένες του βόλτες.
Ο Λάζαρος είναι ένα πολύ κοινωνικό, χαρούμενο και ξεχωριστό παιδί. Αγαπά τη μουσική, χαίρεται να πηγαίνει στο σχολείο για να συναντά τους φίλους του και ανυπομονεί πάντα για τις βόλτες του. Στη ζωή του ξεχωριστή θέση έχει ο δίδυμος αδελφός του, ο Άγγελος, με τον οποίο μοιράζονται έναν μοναδικό, αμοιβαίο δεσμό γεμάτο αγάπη.
Λόγω της εγκεφαλικής παράλυσης, ο Λάζαρος χρειάζεται ένα αμαξίδιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και να υποστηρίζει σωστά την ανάπτυξη και την καθημερινή του μετακίνηση. Η ευχή του, λοιπόν, δεν ήταν απλώς η απόκτηση ενός νέου βοηθήματος, αλλά ενός πολύτιμου συμμάχου που θα του επιτρέπει να απολαμβάνει με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια όλα όσα αγαπά.
Για να γιορτάσουν την εκπλήρωση της ευχής του, ετοιμάστηκε μια ξεχωριστή ημέρα στο αγαπημένο του μέρος: ένα μεγάλο πάρκο, όπου λατρεύει να περνά χρόνο και να απολαμβάνει τις βόλτες του. Εκεί τον περίμεναν όμορφες εκπλήξεις, αγαπημένοι άνθρωποι, μουσική, νόστιμο φαγητό, δώρα και, πάνω απ’ όλα, πολλά χαμόγελα.
Ήταν μια ημέρα γεμάτη χαρά, συγκίνηση και αγάπη. Ο Λάζαρος απόλαυσε κάθε στιγμή, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και όσους τον αγαπούν. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους, ιδιαίτερα για τους δικούς του ανθρώπους, που τον είδαν να χαίρεται με όλη του την ψυχή.
Το καινούργιο του ειδικό αμαξίδιο είναι ένα ακόμη βήμα προς μια καθημερινότητα με μεγαλύτερη άνεση, περισσότερες δυνατότητες και ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές δίπλα στους ανθρώπους που αγαπά.

θερμά τη Δήμητρα Κατσαφάδου και τη La Vie En Rose για την πολύτιμη συμβολή τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: LA VIE EN ROSE, ARIA Fine Catering, myikona, Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα, Craftbox, Giorgio pastry & catering













