Πιστό στο ραντεβού του με το ελληνικό Πάσχα, το A Magic Cabinet, η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, που προωθεί τους Έλληνες δημιουργούς και τα ελληνικά προϊόντα, έχει ετοιμάσει και φέτος μια μοναδική πρόταση για δώρο εορτών.

Το limited-edition πασχαλινό κουτί-δώρο περιλαμβάνει ένα custom made χειροποίητο κεραμικό βάζο για το πασχαλινό τραπέζι, με την υπογραφή της γνωστής εταιρείας κεραμικών Υφή, μια συλλεκτική tote bag με ανοιξιάτικο διακοσμητικό μοτίβο, μίνι σοκολατένια αβγά Ésophy, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η παραδοσιακή λαμπάδα, που αυτή τη φορά υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Make-A-Wish Ελλάδος εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έρευνες καταδεικνύουν ότι όταν μια βαθιά επιθυμία τους εκπληρώνεται, τα παιδιά μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Έτσι, το A Magic Cabinet συνεισφέρει με χαρά στους σκοπούς του Make-A-Wish Ελλάδος, αποδίδοντας μέρος των εσόδων για να εκπληρωθούν οι ευχές.

Βρείτε το Easter Box σε περιορισμένα τεμάχια στο e-shop του A Magic Cabinet.