Μία ανεπανάληπτη εμπειρία έζησε ο Αλέξανδρος στη Legoland! Και δεν το λέμε εμείς, μας το είπε η μητέρα του, η οποία συγκινημένη είδε το παιδί της και πάλι ευτυχισμένο μετά από όλα όσα πέρασε και εξακολουθεί να περνάει. Ήταν, μάλιστα, τόσο υπέροχο όλο αυτό που ζούσαν, που ξέχασαν να βγάλουν φωτογραφίες!

Ένας 9χρονος νεαρός, που αγαπάει τη ρομποτική και, έτσι, η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να επισκεφθεί τη Legoland στη Δανία. Ονειρευόταν να περιηγηθεί σε αυτό το μέρος όπου τα αγαπημένα του Lego κυριαρχούν.

Από την αρχή, ο Αλέξανδρος ήταν ένα χαρούμενο παιδί, που βίωνε το ταξίδι της ευχής του στο έπακρο. Το χαμόγελό του ήταν μονίμως στο πρόσωπο του, από την πρώτη στιγμή που έκανε την ευχή έως την επιστροφή του από τη Δανία. Ήταν μία ευχή που ανυπομονούσε να εκπληρωθεί, ήταν ένα όνειρο για εκείνον! Θαύμασε από κοντά όλες τις μοναδικές κατασκευές Lego, έπαιξε με τα παιχνίδια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες της Legoland.

Όλη αυτή η εμπειρία, χάρισε τόση χαρά και όμορφες στιγμές σε όλη την οικογένεια του Αλέξανδρου, που επέλεξαν μόνοι τους να μείνουν περισσότερο και να εξερευνήσουν παραπάνω αυτή τη μαγευτική χώρα. Τα λόγια των γονιών του τα λένε όλα: «Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς για όσα κάνετε! Πραγματικά ήταν ανεπανάληπτο όλο αυτό που οργανώσατε!»

θερμά την κυρία Νέλλυ Κάτσου, καθώς και τις εταιρείες VNK CAPITAL LTD και Βασιλική Στεργιούλα & ΣΙΑ ΕΕ για τις δωρεές τους στο πλαίσιο του e-Walk for Wishes 2021, που πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη στήριξη της L’Oréal Hellas.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox