Όπως μας είπε η νεράιδά του, το προσωπάκι του Β. έλαμπε από ενεργητικότητα και χάρα, μόλις πρωτο-συνάντηθηκαν. «Μα που είναι τα φτερά σου;», ήταν μια από τις ερωτήσεις που της έκανε. «Τα χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ, για να πετάω στα όνειρα των παιδιών», του απάντησε εκείνη και επειδή πολύ λογικό του φάνηκε, ο Β. δεν συνέχισε της ερωτήσεις, αλλά της εκμυστηρεύτηκε την πιο βαθιά ευχή του: αμέτρητα παιχνίδια Playmobil!

Η ευχή του εκπληρώθηκε κοντά στα Χριστούγεννα. Η νεράιδά του, λοιπόν, ήθελε να χαρίσει στον Β. λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ήθελε να του δείξει ότι κάθε δυσκολία που έρχεται στον δρόμο μας, μπορεί να ξεπεραστεί, με λίγη πίστη στην ίδια μας τη δύναμη και πολλή ελπίδα που πηγάζει από την καρδιά μας. Όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι, λοιπόν, το σήμα κατατεθέν της πίστης, της μαγείας και της ελπίδας τα Χριστούγεννα: ο Άγιος Βασίλης! Έτσι, κανόνισε να τον γνωρίσει!

Ο Β., μόλις έφτασε και κάθισε κοντά του, του είπε κατευθείαν για την ευχή που είχε κάνει και στις νεράιδες: «Θα ήθελα να είχα την το παιχνίδι Playmobil με την αστυνομία», του ψιθύρισε. Πού να φανταζόταν πως σύντομα η αγκαλιά του θα γέμιζε με παιχνίδια;

Όταν κατέβηκε από την αγκαλιά του, όλοι οι αγαπημένοι του παιδικοί ήρωες, κρατώντας ένα σωρό δώρα, εμφανίστηκαν από το πουθενά! Είχαν έρθει να γνωρίσουν τον μικρό μας που, όπως τους είχε πει η νεράιδά του, ήταν ο ίδιος ήρωας της δικής του ζωής. «Έχω 1000 δώρα!», φώναξε και αμέσως άρχισε να τα ανοίγει ένα προς ένα! Ανάμεσά τους ήταν και η αστυνομία που είχε ζητήσει, αλλά και πολλά άλλα που ούτε είχε φανταστεί!

«Μα πότε πρόλαβε να σας το πει ο Άγιος Βασίλης;», τους ρώτησε, αλλά, βλέπετε, επειδή η μαγεία δεν μπορεί να εξηγηθεί, τον πήραν μονάχα μια αγκαλιά και η μέρα έκλεισε με αμέτρητα χαμόγελα και ευτυχία! Ο Β., όταν ήρθε η στιγμή να αποχαιρετίσει όλους τους νέους φίλους που έκανε, είπε στις νεράιδες πως δεν θέλει να φύγει, θέλει να μείνει μέχρι να βραδιάσει. Θέλει να το ζήσει ξανά από την αρχή! Κανείς δεν ήθελε να αφήσει εκείνη την υπέροχη ημέρα. Όμως, ο Β. θα έχει πάντοτε μαζί του το βουνό από Playmobil που του χάρισαν οι νεράιδες να του θυμίζει πως είναι και ο ίδιος ένας ήρωας, που με μαγεία, πίστη και ελπίδα για όπλα, μπορεί να ξεπεράσει ό,τι βρεθεί στον δρόμο του!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σοφία Αμπατζίδου, Κατερίνα Αγαπίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PLAYMOBIL HELLAS, Βρεφονηπιακός και παιδικός σταθμός Πρώτη Πρόβα, ECO BAGS, Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, Jkoletsisphotography, Μεταφορική Λιναρδάκη,BΑΓΙΑΣ ΙΚΕ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!