Οι The Bakers & The Bakers in the hood υποστηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και συμβάλλουν για 4η συνεχή χρονιά στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού!

Αντλώντας τη δύναμή της από την προτίμηση του κόσμου και με συναίσθηση του χρέους της απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η εταιρεία Α.Α.Κ. Κώτσης ΑΕ, με την επωνυμία The Bakers & The Bakers in the hood, ανταποδίδει την αγάπη με μια ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022, για κάθε συσκευασία Χριστουγεννιάτικου προϊόντος προσφέρει 0,20€ στο Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και βοηθάει τον οργανισμό να εκπληρώσει την ευχή του Φίλιππου, να γνωρίσει από κοντά τη μαγευτική Ισλανδία, τον προορισμό των ονείρων του!

Πάγια πεποίθηση των The Bakers & The Bakers in the hood είναι πως οι δύσκολοι καιροί απαιτούν αποφασιστικές κινήσεις και οι μεγάλες προκλήσεις προϋποθέτουν ενότητα και προσπάθεια από τον καθένα ξεχωριστά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και δεδομένης της ιδιαίτερης ευαισθησίας των ιδιοκτητών απέναντι σε ζητήματα που αφορούν παιδιά και οικογένειες, αναλαμβάνουν αυτήν την πρωτοβουλία ενίσχυσης του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως ελάχιστη συμβολή σε έναν ανώτερο σκοπό.

Γιατί για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που δίνει μάχη απέναντι στην ασθένεια, καμία βοήθεια δεν είναι μικρή και κανένας σύμμαχος περιττός. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να εκπληρωθεί η ευχή του Φίλιππου!