Τα έσοδα της ενέργειας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας €102.024,65, ποσό που αντιστοιχεί στην εκπλήρωση 17 ευχών παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο κατα σειρά Bazaar αγάπης, τo “Bazaraki Μας” μια ιδιωτική πρωτοβουλία της  Αγγελικής Δούκα – CEO & Founder της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications σε συνεργασία με τους αγαπημένους content creators Φίλιππο Ιωάννου (aka Fipster) και Mαίρη Συνατσάκη, στο Stelios Foundation Conference Hall. Τα έσοδα της ενέργεια ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας 102.024,65 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με τη βοήθεια και τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος ξεπέρασαν τα 40.000 τεμάχια ενώ κατά τη διάρκεια του διημέρου περισσότεροι από 5.500 άνθρωποι πέρασαν από τον χώρο του Stelios Foundation Conference Hall με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το “Bazaraki Μας” δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς  τη συμβολή πολλών και σημαντικών φορέων που εργάστηκαν από καρδιάς, και φυσικά των 300 εθελοντών του οργανισμού! Στην υλοποίηση και διοργάνωση του μπαζάρ συμμετείχε πολύ ενεργά το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, το οποίο με δική του πρωτοβουλία διέθεσε δωρεάν το Stelios Foundation Conference Hall στην Πλάκα, ενώ απ’ την πρώτη στιγμή δώρισε ένα μεγάλο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την κάλυψη αναγκών και δράσεων. Εξαιρετικά σημαντική ήταν και η συμβολή του N1 Casino, μεγάλου χορηγού, αλλά και της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, efood, που φρόντισε για τη σίτιση των εθελοντών μας. Στην πρωτοβουλία συμμετείχε ενεργά η δισκογραφική εταιρία Minos EMI, a Universal Music Company μέσω της οποίας οργανώθηκε ένα μοναδικό τριήμερο με  live εμφανίσεις από τους τραγουδιστές Αναστασία, Marseaux, Toquel, και Κώστα Μαρτάκη ενώ ο Good Job Nicky, o Κωστής Μαραβέγιας και ο VLOSPA επισκέφτηκαν το χώρο για να γνωριστούν με το κοινό μας. Οι DJ Chino, OneManShow και Ευρυδίκη Μιτσοκάπα, ανέβηκαν στα decks και μας διασκέδασαν με την μουσική τους. Η ΙΚΕΑ διέθεσε όλο τον εξοπλισμό στησίματος των ρούχων, ενώ η DreamStar χορήγησε τα έπιπλα της διοργάνωσης. Για ακόμη μία χρονιά, η PepsiCo χορήγησε τα πόσιμα της διοργάνωσης, ενώ η εταιρεία φύλαξης Brinks ανέλαβε την φύλαξη του χώρου καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου και η My Market προσέφερε shopping bags για την ομαλή διεξαγωγή των αγορών. Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συνεισφορά της εταιρείας μεταφορών Σπουργίτης Trans η οποία ανέλαβε από την πρώτη μέρα ως την τελευταία, τη μεταφορά όλων των ρούχων. Η εταιρία Do Fun Do στήριξε την ενέργεια με χορηγία ειδών διακόσμησης, ενώ η FasGraphics ανέλαβε την εκτύπωση των γραφιστικών και των custom t-shirts. Τέλος, μαζί μας ήταν οι επαγγελματίες σύμβουλοι οργάνωσης Γεωργία Καρβέλα (aka Simply Tidy) και Θεοδώρα Τράπαλη (aka Your Organista) οι οποίες ανέλαβαν την οργάνωση των ρούχων.

Εξαιρετική σημαντική ήταν η ανεκτίμητη στήριξη των ελληνικών εταιρειών ένδυσης όπως Project Soma, Sunset Go, Nidodileda, ckontova, Vassia Kostara, WE ARE, MYA collection, Mind your Style, No Thinkin, Dante, LIGHTHOUSE, PCP, Ioanna Kourbela, The Norm και The Jerkins, όπου προσέφεραν γενναιόδωρα ρούχα, εμπλουτίζοντας τη συλλογή μας με ποιοτικά και μοντέρνα κομμάτια. Η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσής μας. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους stand-up comedians, Χρύσα Κατσαρίνη και Κατερίνα Βρανά, οι οποίοι με το αστείρευτο χιούμορ τους πρόσφεραν στιγμές γέλιου και ψυχαγωγίας στους παρευρισκόμενους, κάνοντας την εκδήλωση μας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της αξέχαστης εμπειρίας.

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: 

Σοφία Σουλιώτη | 697 2264636 | [email protected]

Πέννυ Ξύδη | 697 841815| [email protected]