Τα Coffee Berry γιορτάζουν τα 200 καταστήματά τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο και στηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

 

Τα Coffee Berry, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες Street Café, με συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο, γιορτάζουν τη συμπλήρωση 200 καταστημάτων Coffee Berry σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο. Η εορταστική εκδήλωση για αυτή την επιτυχία-ορόσημο της Coffee berry θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο νέο Coffee Berry στη Βούλα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα Coffee Berry θα στηρίξουν έμπρακτα τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο του οργανισμού που εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

 

Λίγα λόγια για την Coffee Berry

Το πρώτο κατάστημα Coffee Berry άνοιξε τις πόρτες του το 2016 στην Αθήνα, με βασικούς πυλώνες της επιτυχίας τον πραγματικά ποιοτικό καφέ, το προσεγμένο, καλαίσθητο περιβάλλον του καταστήματος και την άψογη εξυπηρέτηση. Η ενασχόληση όμως των ανθρώπων της Coffee Berry με τον πολύτιμο κόκκο του καφέ ξεκινά σχεδόν 20 χρόνια πριν, με τη λειτουργία εταιρείας που δραστηριοποιούνταν στη χονδρική πώληση καφέ από το 2003.

Μέσα από συνεχή προσπάθεια και με προσήλωση στο στόχο, μέσα σε 6 χρόνια, η Coffee Berry έχει αναπτυχθεί ταχύτατα, έχοντας σήμερα συνολικά 200 καταστήματα, στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό. Η διεθνής πορεία ξεκίνησε από την Κύπρο το 2016 και την Αίγυπτο το 2019, ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν καταστήματα Coffee Berry και άλλες χώρες.

Σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, σημαντικό παράγοντα απετέλεσε και το σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας καφέ της Coffee Berry στο Κορωπί, που διασφαλίζει την σταθερή και υψηλή ποιότητα των προϊόντων.