Η αγαπημένη μικρών και μεγάλων, η παραμυθένια Disneyland, Paris υποδέχθηκε οικογένειες του Make-A-Wish από διάφορες χώρες. Έτσι, δημιουργήθηκε μία υπέροχη παρέα από παιδιά, γονείς και αδέρφια που όλοι μαζί έζησαν τη μαγεία της Disneyland αλλά και το συναρπαστικό ταξίδι της ευχής. Ο Κωνσταντίνος, ο Δ., η Κωνσταντίνα, ο Πέτρος, ο Στεφάν, η Ευαγγελία, ο Ιωάννης και η Αργυρή ήταν μερικά από τα παιδιά που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν για το δικό τους, κοινό όνειρο!

Η Disney είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά μας!

Οι φωτογραφίες και το βίντεο τα λένε όλα, αλλά εμείς θα σας μεταφέρουμε τα λόγια της μητέρας του Πέτρου, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας:

«Ήθελα να σας πω ένα ευχαριστώ για όλα! Στη ζωή μας δεν έχουμε υπάρξει πιο ξένοιαστοι και πιο ευτυχισμένοι! Ο Πέτρος μου έχει γυρίσει άλλο παιδί! Ο Πέτρος πάντα ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί γεμάτο χαμόγελα… Πριν 1 χρόνο, που χειρουργήθηκε στο ματάκι του, από τότε που ξύπνησε από τη νάρκωση είχε φύγει όλο αυτό… Ήταν πολλές φορές μελαγχολικός. Από την ώρα, όμως που γυρίσαμε, το παιδί μας επανήλθε! Είπα ότι ξαναζωντάνεψε και δεν το ξαναείδα μέχρι στιγμής ποτέ μελαγχολικό ήταν το καλύτερο δώρο που μας κάνατε να ξαναδούμε το παιδί μας όπως ήταν! Εννοείται πως το χάρηκαν και τα αλλά μου παιδάκια, και ο Νικόλας που είναι και αυτός παιδί ευχής, γύρισε άλλο παιδί! Τα λόγια περιττά σε όλο αυτό που ζήσαμε να σας έχει ο Θεός καλά, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ !!!! Και εσύ, νεράιδα μας, ήσουν δίπλα μας σε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε για όλα που μας έβαλες σε αυτό το όνειρο πριν καν πάμε!»

Τα δικά μας λόγια είναι περιττά. Απλώς φανταστείτε με πόση χαρά, δύναμη και αισιοδοξία επέστρεψαν όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε τις παραπάνω ευχές!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, Sofitel, MyIkona, Craftbox