Η Domino’s δίνει τη δυνατότητα, σε όσους από τους πελάτες της επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην προσπάθειά της για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish Ελλάδος, προσφέροντας το ποσό των 0,25€, 0,50€ ή 1,00€ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους online ή μέσω του Domino’s Mobile App.

Δεν σταματάμε όμως εκεί! Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να είναι και πιο γλυκά από ποτέ και «υπεύθυνη» για αυτό θα είναι η Choco Pizza Star της Domino’s. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σε περισσότερες από 85 χώρες πίτσα στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τις μέρες των γιορτών προσθέτει στο μενού της την Limited Edition Choco Pizza Star.

Η διαφορά της Choco Pizza Star από «απλή» Choco Pizza είναι το μπλε αστέρι που σχηματίζεται πάνω από την αφράτη σφολιάτα με μπλε τρούφα αλλά κυρίως η… «μαγική της ιδιότητα» να εκπληρώνει ευχές παιδιών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Πώς γίνεται αυτό; Γιατί μέρος των εσόδων από την Choco Pizza Star δωρίζεται από την Domino’s στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την υποστήριξη του έργου του Οργανισμού.

Την Choco Pizza Star μπορείτε ήδη να τη βρείτε online στο dominos.gr και το Domino’s Mobile App ή κάνοντας τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο 18318.