Η ελίν υποστηρίζει το έργο του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να δώσει δύναμη στα παιδιά που πάσχουν από μία σοβαρή ασθένεια. Ως ένας ενεργειακός όμιλος που διαχρονικά στηρίζει πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, η ελίν αυτά τα Χριστούγεννα συμβάλλει στην εκπλήρωση ευχών που θα δώσουν στα παιδιά δύναμη και ελπίδα και συνεχίσουν τον αγώνα τους έναντι της ασθένειας.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή ελίν up δωρεάν σε Android ή iOS κινητό, η ελίν συμβάλλει στην εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Mε το download, οι χρήστες κερδίζουν αυτόματα 1.000 πόντους «ελίν up», ενώ γίνονται μέλη συλλέγοντας πόντους με κάθε αγορά αγορά καυσίμων, λιπαντικών, αλλά και ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που μπορούν να εξαργυρώσουν σε δώρα ή δωροεπιταγές ελίν.

 

Σχετικά με την ελίν:

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 600 πρατηρίων. Συγχρόνως κατέχει ηγετικό ρόλο στον εφοδιασμό των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά, και δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής στις μεγαλύτερες μαρίνες της Ελλάδος, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης μέσω ελεγχόμενων βυτιοφόρων. Μέσα από μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλάει πετρελαιοειδή σε 4 Ηπείρους, και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας.

Στοχεύοντας στην έγκαιρη προσαρμογή της στις σύγχρονες ανάγκες της ενεργειακής αγοράς, έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Σχεδιάζει, παράλληλα, τη μετεξέλιξη του δικτύου πρατηρίων ελίν σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς με την εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτροκίνητων οχημάτων και LNG-CNG, ενώ επενδύει στην παραγωγή και διανομή «πράσινου» υδρογόνου και τη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων.