Η εκδήλωση Family Fun Day που διοργανώθηκε φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά έχει ως στόχο να προσφέρει χαρά και ανέμελες στιγμές παιχνιδιού σε μικρούς και μεγάλους. Όλοι οι συμμετέχοντες, μαζί με τις οικογένειες παιδιών ευχής, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες και να περάσουν αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης!

Ο περίφημος Κλόουν Τοτό και η Πέππα το γουρουνάκι πραγματικά ξεσήκωσαν τα μικρά παιδιά, ενώ για τους γονείς τους ακολούθησε γευσιγνωσία οίνου από το κτήμα Λαζαρίδη, αλλά και μαθήματα γιόγκα από την ομάδα της Ασάνα και χορού από τους δασκάλους της σχολής του Πάνου Μεταξόπουλου και φυσικά από τον ίδιο!

Λαμπερή ήταν η παρουσία της πρέσβειρας του οργανισμού Βίκυς Καγιά!

Σκοπός του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) από την ετήσια διοργάνωση της Ημέρας Χαράς για όλη την Οικογένεια είναι και η εξεύρεση πόρων, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα για εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών παιδιών.

Η μεγάλη λαχειοφόρος αγορά που πραγματοποιήθηκε, ήταν πολύ επιτυχημένη και οι τυχεροί της κλήρωσης ενθουσιάστηκαν με τα μοναδικά δώρα τα οποία εξασφάλισε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γι’ αυτούς! Μερικά από αυτά ήταν: μία τετραήμερη κρουαζιέρα από τη Louis Hellenic Cruises, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort, 11 κινητά τηλέφωνα από την Teleunicom, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Sony Ericsson στην Ελλάδα και άλλα πολλά και συναρπαστικά δώρα!

 

  

  

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας:

Tent Style, Intercatering, Χασιώτης, κτήμα Λαζαρίδης, Pepsico Ήβη, Nestle Hellas, Νίκας, Στεργίου, Νουνού (Friesland Campina Hellas), Aquavitale, Early Learning.
Clown Toto,σχολή χορού Π. Μεταξόπουλου,Κουκλοθέατρο από την ομάδα της Φωτεινής Παπαδοπούλου, Ασάνα, Happy Faces, την ομάδα της κυρία Δημοπούλου για το face painting, Party Mobile Services.

Teleunicom, Estee Lauder, Sephora, Σκλαβενίτης, Zazoo, Axos Travel, Κωτσόβολος, Luna, Fresh Line, Kem, Adidas, Gold Fish, Achro, την ομάδα διάσωσης, την Εταιρεία Μπιτσαξάκης, την εταιρεία Cotton Prince, xk rental, τα φουσκωτά παιχνίδια Play n Jump, τη Lilian Sophie Παπουτσόγλου, Μακεδονικά Ζαχαρώδη, την Κλόουν Bibo, τους designers-on-call, τις εκδόσεις Ψυχογιός, Admiral και την Piaggio.