Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το Family Fun Day του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με αφορμή τα 20α γενέθλια του Allou! Fun Park, περισσότερα από 340 μέλη της μεγάλης οικογένειας του οργανισμού, παιδιά ευχής με τις οικογένειές τους, διασκέδασαν όλη την ημέρα, χωρίς περιορισμούς!

Οι άνθρωποι του οργανισμού κατά τη διάρκεια της δράσης εξέφρασαν τη μεγάλη τους ευγνωμοσύνη στο Allou! Fun Park τόσο για τη μεγάλη προσφορά του, παρέχοντας δωρεάν συμμετοχές για τις οικογένειες ευχής, όσο και για τη δωρεά €1 από κάθε πάσο εισόδου της ημέρας! Οι οικογένειες ευχής είχαν τη δυνατότητα να αφήσουν πίσω τους για μία ημέρα σκέψεις και στιγμές της καθημερινότητας που συνδέονται με την ασθένεια, ενώ νεράιδες, ξωτικά, φίλοι και υποστηρικτές του οργανισμού απολάμβαναν συγκινημένοι την απεριόριστη χαρά και ανεμελιά των παιδιών ευχής.

Μέσα στον παλμό της διασκέδασης, κατέφθασε και η Φαίη Σκορδά, Πρέσβειρα του Make-A-Wish Ελλάδος, ο Fipster, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Αγγελική Δούκα, άνθρωποι που για καιρό βρίσκονται με ανιδιοτελή αγάπη στο πλευρό του οργανισμού. Έγιναν ένα με παιδιά ευχής και εθελοντές, ποζάροντας με τεράστια χαμόγελα και ευφάνταστες πόζες μπροστά στους φακούς των γονέων που απολάμβαναν συγκινημένοι την ξεγνοιασιά και τη χαρά των παιδιών τους.

Ο απολογισμός της δράσης συνοψίζεται στα λόγια μίας εκ των μαμάδων που απευθύνθηκαν στον οργανισμό στο τέλος της ημέρας: «…περάσαμε υπέροχα, το ευχαριστηθήκαμε, κάναμε κι εμείς οι γονείς παιχνίδια… γνωρίσαμε κι άλλους πονεμένους ανθρώπους, είδαμε τη Φαίη μας, και όλους τους εθελοντές που τους αγαπάμε πολύ! Ένα μόνο δεν μπορείτε να αλλάξετε… να με κάνετε να σταματήσω να κλαίω όταν είμαι μαζί σας! Θυμάμαι όλα όσα προσφέρατε σε όλους μας!».

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο

για τη δωρεά και τη φιλοξενία!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Star Automotive Ελλάς

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ