Οι άνθρωποι της Jungheinrich Hellas, ενώθηκαν, το Σάββατο 16/09, με το Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για έναν μοναδικό σκοπό: να υποστηρίξουν την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, μέσω της δράσης Grant-A-Wish!

Το Grant-A-Wish αποτελεί μία δράση του οργανισμού για εργαζομένους εταιρειών, που υποστηρίζουν τον οργανισμό, κατά την οποία οι εργαζόμενοι της εταιρείας βγαίνουν για λίγο από την καθημερινή τους ρουτίνα και σκέφτονται ξανά σαν παιδιά, συμμετέχοντας στην οργάνωση ευχών με την καθοδήγηση των εκπροσώπων του Make-A-Wish Ελλάδος.

Η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τη σημαντικότητα του ρόλου της και τις άμεσες και έμμεσες επιδράσεις της λειτουργίας της, τόσο στην κοινωνία όσο και στο περιβάλλον, δημιούργησε το νέο θεσμό των #JellowDays. Τις ημέρες αυτές, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως το Make-A-Wish Ελλάδος, που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, όλοι οι άνθρωποι της Jungheinrich θα ενώνονται για να προσφέρουν βοήθεια σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα για το Grant-A-Wish αλλά και για άλλες δράσεις που μπορεί να πραγματοποιήσει μία εταιρεία με τους εργαζομένους της για την υποστήριξη ευχών ΕΔΩ