Το Home Project φιλοξενεί 240 ασυνόδευτα παιδιά σε 13 σπίτια. Σκοπός είναι η παροχή ενός «κανονικού» περιβάλλοντος σε παιδιά που έχουν απομακρυνθεί από τους γονείς τους. Οι δράσεις τους πολλές και πολύτιμες. Σας καλούμε να είμαστε κοντά τους και να τους ενθαρρύνουμε με την παρουσία μας σε μία ημέρα χαράς χωρίς διαχωρισμούς με μόνη έννοια και μήνυμα πώς τα παιδιά όλου του κόσμου αξίζουν ασφάλεια και ξενοιασιά!

Λίγα Λόγια για τη Home Project:

Η The HOME Project είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που φροντίζει ασυνόδευτα παιδιά, των οποίων οι οικογένειες και οι ζωές καταστράφηκαν από τον πόλεμο και τις διώξεις, δίνοντάς τους τις ευκαιρίες να ενσωματωθούν στον κοινωνικό ιστό και να εξελιχθούν σε ενεργούς πολίτες.

Η The HOME Project έχει ως στόχο να  εξασφαλίσει σε αυτά τα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον. Προσφέρει ασφάλεια, αξιοπρέπεια και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στους πλέον ευάλωτους. Σκοπός της είναι να αναδείξει την ανθρωπιά που κρύβουμε μέσα μας και να βοηθήσεις εκείνους που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Στην The HOME Project, προσφέρουμε βοήθεια (Help), υποστήριξη για την αντιμετώπιση των δυσκολιών (Overcome), ενίσχυση (Motivate), ενθάρρυνση (Empower). Μαζί ελπίζουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

  • Προσφέρει στα παιδιά πρόσφυγες ασφάλεια και προστασία
  • Βοηθά τα παιδιά να ξεπεράσουν τα ψυχικά τραύματα της βίας και της απώλειας που έχουν βιώσει
  • Ενισχύει την επανένταξη τους και την επούλωση των πληγών
  • Ενθαρρύνει ένα νέο ξεκίνημα